Biyografi

Vladimir Shmondenko

Vladimir Shmondenko özellikle sosyal medya dünyasında yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Ünlü isim spor salonlarında yayınlanan videoları ile büyük ilgi görüyor. Kısaca hayatı, kariyeri, biyografi ve hayatı.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Vladimir Shmondenko vücut geliştirici, Powerlifter, Powerlifting, squat, bench press ve deadlift hareketleri ile yaptığı antrenmanlar ve videolar ile tanınmaktadır.

İnstagram hesabında gittiği spor salonlarında temizlikçi olarak videolar paylaşmaktadır. Videolarında temizlik yaparken bir anda kaldırdığı inanılmaz ağırlıklar ile salonda bulunan diğer sporcuların hayretler içerisinde bakışlarına maruz kalmaktadır. Yurt dışında genellikle Anatoly Pranks ismi ilede tanınmaktadır.

Kaslı fiziğini gizlemek için düzenli olarak uzun kollu gömlekler giyiyor. Etkileyici gücü ve halter yetenekleriyle tanınan ünlü bir Ukraynalı vücut geliştirmeci olarak tanınmaktadır.

Gym’deki şaka videoları ile ünlüdür. Sweeper veya yaşlı bir adam gibi davranır ve ağırlık kaldıran insanlara ağırlık kaldırmak istediğini söyleyerek yaklaşır. Ancak o bir vücut geliştirmeci, ünlü YouTuber ve TikToker olarak oldukça ciddi bir hayran kitlesine sahip bir isimdir.

Çok küçük yaşlarda halter sporu ile ilgilenmeye başlamıştır. 10 yılı aşkın süredir ise ciddi bir spor kariyerine sahiptir.

Vladimir Shmondenko Ukrayna asıllıdır.

Vladimir Shmondenko 1.82 boyunda ve 80 kilodur.

Vladimir Shmondenko 24 yaşındadır. Doğum tarihi 10 Ağustos 1999, burcu ise aslandır.

2016 yılından bu yana vücut geliştirme sporu ile ilgilenmektedir. Sevgilisi ise Valery isminde ünlü bir modeldir.

Dünyanın dört bir yanından ciddi bir hayran kitlesine sahip olan ünlü ismin resmi instagram hesabı @vladimirshmondenko ‘dur. Resmi youtube video kanalı ise @shmondenko ‘dur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı