Biyografi

Abdülkerim Bardakcı

Abdülkerim Bardakcı son dönemde yükselen performans grafiği ile Beşiktaş ve Fenerbahçe dahil bir çok takımın transfer listesine girmiştir. Profesyonel futbolcu hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca hayatı, kariyeri ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Abdülkerim Bardakcı profesyonel futbolcudur. 7 Eylül 1994 senesinde dünyaya gelen Bardakcı, futbol kariyerine Zonguldakspor takımı alt yapısında başlamıştır. Daha sonra Konyaspor alt yapısına transfer olmuştur. Stoper ve sol bek mevkilerinde oynayabilmektedir. Hem tekniği, hem oyun zekası, hem de hava topları hakimiyeti ile sahada lider konumunda görev yapabilme özelliğine sahiptir.

Kiralık olarak Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay takımlarında forma giymiştir. Günümüzde Konyaspor takımında forma giyen başarılı futbolcu Türkiye Milli Takım kategorilerinde de forma giymiştir.

Abdülkerim Bardakcı aslen doğma büyüme Konya’lıdır. Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @abdulkerimbardakci ‘nın gününüz itibariyle takipçi sayısı 26.6bin civarındadır. Ayrıca @abdulkerimbard1 kullanıcı isimli bir de twitter hesabı bulunuyor.

2022 sezonunda Beşiktaş ve Fenerbahçe takımı ile ismi anılmaktadır. Beşiktaş bu transfer için Konyaspor takımına Salih Uçan+2.6M €, Fenerbahçe ise 5M € teklif etmiştir. Ancak henüz hangi takım ile anlaştı veya anlaşacak mı, henüz netlik kazanmamıştır.

Milli Takım Kariyeri:

Türkiye A Milli takım kadrosunda da yer alan Abdülkerim Bardakcı henüz A Milli takım formasını giymemiştir.

Türkiye U21 (2 maç)
Türkiye U20 (6 maç 2 gol)
Türkiye U19 (12 maç 2 gol)
Türkiye U18 (6 maç)

Transfermarkt verilerine göre Güncel Piyasa Değeri: 5.00 mil. €

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı