Biyografi

Samet Akaydın

Samet Akaydın son dönemde yükselen performansı ile hem Türkiye A Milli Takımı hem de bir çok büyük kulübün transfer listesine girmeyi başarmıştır. Başarılı futbolcu hakkında merak edilenler. Kısaca futbol kariyeri, oynadığı takımlar, biyografi ve hayatı.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Samet Akaydın profesyonel futbol kariyerine Adana Demirspor takımında devam etmektedir. Futbol kariyerine Trabzon İdmanocağı takımı alt yapısında başlamıştır. Stoper olarak görev yapmaktadır.

2009 yılında ise Trabzonspor U 17 kadrosuna dahil olmuştur. 2011 sezonunda bedelsiz olarak Boluspor U21 oradan da 2013 sezonunda Arsinspor takımına transfer olmuştur. 2014 sezonunda Sancaktepe Belediyesi, 2018 sezonunda Şanlıurfa, 2019 sezonunda ise Keçiörengücü takımına transfer olmuştur. En son 2021 sezonunda 471Bin Euro bonservis bedeli karşılığında Adanademirspor takımı ile sözleşme imzalamıştır.

2022 sezonunda ise hem Türkiye A Milli takım kadrosuna dahil olmuş, hem de bir çok büyük kulübün transfer listesine girmeyi başarmıştır. En çok ilgilenen kulübün ise Fenerbahçe olduğu belirtiliyor.

Samet Akaydın 28 yaşında ve 1.90 boyundadır. Doğum tarihi 13 Mart 1994, burcu ise balık’tır.

Samet Akaydın aslen Trabzon’ludur. 1994 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelmiştir.

En çok merak edilen soruların başında hangi takımlı olduğu sorulmakta ancak bu konu hakkında net bir bilgiye ulaşılamamıştır. Trabzonlu olması sebebi ile Trabzon takımını da tutması muhtemeldir.

2022 yılında Yılın sağ stoperi ödülünü Fotomaç tarafından Süper Lig’in En İyileri çatısı altında almayı başarmıştır. 2022 yılında ilk kez Arda Güler, Tayyip Sanuç ve Emirhan İlkhan ile birlikte Türkiye A Milli takım kadrosuna davet edilmiştir.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @sametakaydin4 Ayrıca twitter hesabı kullanıcı ismi ise @sametakaydin ‘dır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı