Biyografi

Sami Hamidi

Sami Hamidi online eğitim vermekte, online koç, profesyonel vücut geliştirici ve spor hocası olarak kariyerine devam ediyor. Hakkında ise bir çok sorunun cevabı merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Sami Hamidi profesyonel vücut geliştirici ve spor eğitmeni olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Çok küçük yaşlardan itibaren spor ile iç içe olmuş, geçmiş dönemde tekvando ve basketbol oynamıştır. Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi mezunudur.

Henüz 4 yaşındayken tekvando ile tanışmış, 10 yaşında ise basketbol oynamaya başlamıştır. Uzun boyu ile de basketbol oynamaya elverişli bir yapıya sahip olarak 18 yaşına kadar devam etmiştir. Basketbol oynadığı zaman zarfında, bir çok kez ligin en değerli oyuncusu seçilmiştir.

Atletizm sporu ile de ilgilenen başarılı sporcu, yüksek atlama branşında 2007 yılında Avrupa 3. sü olmuştur. Üniversite eğitimi dönemindeyken, Amerikan Futbolu oynamıştır. 2012 yılında ise profesyonel olarak vücut geliştirme sporu ile ilgilenmeye başlamış, Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa 2. liği yaşamıştır.

Sami Hamidi 32 yaşındadır. Doğum tarihi ise 1990.

Sami Hamidi doğma büyüme aslen Kıbrıs, Lefkoşa’lıdır.

Sami Hamidi 1.90 boyunda ve 95 kilodur. Of zamanlarında, yani dinlenme ve spora ara verdiği zamanlarda 115 kiloya kadar çıkmaktadır.

Sami Hamidi 2021 yılında evlenmiştir. Eşi ise ekran severlerin yakından tanıdığı Melisa Emirbayer’dir. Melisa Emirbayer Survivor eski yarışmacılarındandır. Ünlü çiftin bu evliliğinden Sarp isminde bir oğlu vardır. Sarp Hamidi 5 Şubat 2022 tarihinde dünyaya gelmiştir.

İstanbul, Şişli Mecidiyeköy’de bulunan SH CRATON FITNESS kurucusudur. Spor salonu dışında, uzaktan eğitim, fitness ve sporcu beslenmesi ile ilgili eğitim de vermektedir.

Resmi instagram ve twitter hesaplarının yanı sıra youtube video kanalını takip edebilirsiniz. Youtube video kanalı @SamiHamidiOfficial ismi ile aktiftir. Kanalında vücut geliştirme sporu ile ilgili bilgi ve birikimini takipçileri ile paylaşmaktadır.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @samihamidi ‘nin ise günümüz itibariyle takipçi sayısı 112bin civarındadır.

Kazandığı Bazı Başarılar:

Bay Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması 1.liği (2010)
K.K.T.C Yılında En Başarılı Sporcu Ödülü (2013)
Klasik Vücut Geliştirme + 1.80 Ankara Şampiyonu (2013)
Men’s Physique + 1.78 Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu (2013)
IFBB Men’s Physique Avrupa 2.liği (2013)
Men’s Physique + 1.78 Türkiye Şampiyonu (2014)
Arnold Classic 3.lük (2016)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı