Biyografi

Serdar Güncü

Serdar Güncü hakkında merak edilen futbol kariyeri. Peki aslen nereli? boyu, kaç yaşında? hangi takımlarda forma giydi? Kısaca futbol hayatı ve biyografi bilgileri.

1999 yılının Haziran ayında İzmir’in Konak İlçesi’nde dünyaya gelmiştir. Boyu 1.83 cm, burcu ise yengeç’tir. Güncel piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 250 Bin Euro civarındadır.

Futbol kariyerine Ekol Hastanesi Balıkesirspor takımı alt yapısında başlamış başarılı performansını tüm kategorilerde forma giyerek sürdürmüştür. İlk filiz lisansı Balıkesirspor takımı tarafından 27 Ekim 2010 tarihinde çıkartılmıştır.

2 Mayıs 2018 tarihinde Balıkesirspor A Takımı ile profesyonel sözleşme imzalayan genç futbolcu günümüzde bir çok büyük kulübün transfer listesinde yer almaktadır. Özellikle son dönemde Trabzonspor takımının ısrarla kadrosuna katmak istediği isimler arasında yer aldığı belirtilmektedir. Güncü’nün de bu transfere sıcak baktığı tarafların anlaşması halinde transferin her an gerçekleşebileceği sık sık haber olarak verilmektedir. Ayrıca Trabzon takımı dışında bir çok takımında transfer etmek istediği genç futbolcu için kulübün ilk tercihi Trabzon’dan yana olarak kayıtlara geçmiştir.

Bilindiği üzere 2020 sezonunda Trabzonspor, Balıkesirspor takımında top koşturan Rahmi Anıl Başaran‘ı kadrosuna katmıştır. Ayrıca yine Balıkesir takımında forma giyen Ally Malle‘yi de Serdar Güncü ile birlikte transfer etmek istediği belirtilmektedir.

Merkez orta saha oyuncusu olarak top koşturan Güncü, tekniği birebirdeki becerisi ve asistleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı