Biyografi

Mehdi Boudjemaa

Mehdi Boudjemaa Hatayspor takımına transfer olmuştur. Kısa süre içinde futbol severlerin merak ettiği genç futbolcu hakkında bir çok soru merak konusu olmuştur. Kaç yaşında? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? Kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

1998 yılının Nisan ayında Fransa’nın Cergy Şehri’nde dünyaya gelmiştir. Aslen Cezayir asıllı bir ailenin çocuğudur. Futbol kariyerine Fransa ekiplerinden Guingamp takımı alt yapısında başlamıştır. Daha sonra kiralık olarak Quevilly Rouen ve Stade Lavallois takımlarında forma giymiştir. 2021 sezonunda ise Hatayspor takımı ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. Transfer olmasındaki en büyük etkenlerin Teknik Direktör Ömer Erdoğan ve yakın arkadaşı olan Yatabare’dir.

Futbola 10 numara pozisyonunda başlamış zamanla 6 numara orta saha ve ön libero olarak sahada yer almıştır. Sahada en iyi ön libero ve savaşçı bir pozisyonda yer almanın kendisi için çok daha iyi olduğunu belirtmiştir. Hırslı, top kaybetmekten haz etmeyen ve bir o kadar da teknik bir oyun kapasitesine sahiptir. Kendine has bir oyun stili olduğunu belirten Mehdi Boudjemaa en beğendiği oyuncunun ise Kante olduğunu dile getirmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı