Biyografi

Abdülkadir Sünger

Abdülkadir Sünger kimdir? Özellikle 2021 yılında Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile yapılan maçın ardından oldukça isminden söz ettirmeyi başarmıştır. Maçtaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç kaleci hakkında merak edilen soruların cevapları.

24 Mayıs 2000 tarihinde Denizli’de dünyaya gelen Abdülkadir Sünger günümüzde Denizlispor A Takımı kalecisi olarak kariyerini sürdürmektedir. 16 Temmuz 2020 tarihinde takıma giriş yapan Kaleci Abdülkadir Sünger’in sözleşmesinin 30 Haziran 2025 tarihinde sonlanacağı biliniyor.

1.88 boyundaki kaleci biz yazımızı yazarken 21 yaşındadır.

Abdülkadir Sünger’ün sevgilisinin olduğu biliniyor. Kendisi gibi sporla ilgilenen genç hanımefendinin Yüzme Antrenörlüğü yaptığı biliniyor. Lakin Abdülkadir Sünger’in sevgilisi hakkında başka herhangi bir bilgi yoktur.

Son olarak transfer geçmişine göz atacak olursak. 1 Eylül 2016 tarihinde Sarayköy 26 Alt da futbolcu lisansı almıştır. Daha sonra kariyeri 1 Temmuz 2017 tarihinde Denizlispor’un alt yapısında devam etti. Denizlispor U19 da başarısını konuşturdu. Şimdilerde ise Denizlispor A Takımı’nda forma giymektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı