Spor Haberleri

Juventus: Merih Demiral’ı satmıyoruz

21 yaşındaki ulusal stoper için Avrupa’nın çoğu kulübünden aktarma teklifi geliyor…

Juventus, A Ulusal futbolcumuz Merih Demiral’ı kadroda tutma kararı aldı. Sezon başında forma şansı bulamayan, oysa sonradan talih bulduğu maçlarda sergilediği futbolla dikkatleri üstüne çeken ve Sarri’den formayı kapan Merih Demiral, talihsiz bir sakatlık yaşayarak sezonu kapatmıştı.

“KİRALAMAYACAĞIZ DA BONSERVİSİ İLE DE SATMAYACAĞIZ”

Merih sakatlık sürecinde olmasına rağmen gelecek sezonun planlarını yapan AC Milan, Roma ve Sevilla gibi kulüpler, Juventus ile transfer için masaya oturdu. Bu sezon başında Leicester City ve Atletico Madrid’den gelen transfer tekliflerini reddeden Juventus Yönetimi, aynı stratejiyi AC Milan, Roma ve Sevilla ile gelecek sezon için yapılan aktarma görüşmelerinde de izledi ve “Merih Demiral’ı kiralık göndermeyeceğiz, bonservisi ile de satmayacağız.” cevabını verdi.

Juventus ile olan sözleşmesi 2024 Haziran ayına kadar devam eden Merih Demiral da kariyerine, Torino’da sürdürmek istiyor. Eskisinden fazla daha kuvvetli bir şekilde Juventus’a döneceğini açıklayan Merih Demiral, “Kısa bir zaman içerisinde dönmek için çalışıyorum, uğraş sarfediyorum. Kulübüm tüm imkanları ile benimle yakından ilgileniyor ve onlara minettarım.” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı