Diğer

Yeminli Tercüman Adresi

Yeminli tercüman hizmetinde kurumsal çözüm, Çeviri Çözümleri verdiği her hizmette olduğu gibi yeminli tercüman hizmetinde de kurumsal çözümlerle karşınıza çıkıyor…

Başarımızın Anahtarı Yeminli Tercümanlarımız

Yeminli tercümanlar bir yeminli tercüme bürosu nun yapı taşıdır. Ne kadar sağlam bir tercüman kadrosuna sahip olursanız tercümelerinizde başarı yakalama ihtimaliniz o kadar artar.

Çeviri Çözümleri’nde yılların deneyimine ve bilgisine sahip yeminli tercüman kadrosu tüm yeminli tercüme süreçlerinde başarıya ulaşmanızın bir numaralı mimarıdır. Geneli mütercim tercümanlık mezunu kişilerden oluşan tercümanlarımız birçok terminolojiye hakim kişilerden oluşmaktadır.

Çeviri Çözümleri’nde tercüme projeleriniz konusuna uygun tercümana atanır. Tercümanlarımız tüm süreci büyük hassasiyet ve titizlik içerisinde yürütür. Böylelikle tüm tercüme projelerinizde başarı yakalanır. Yeminli tercümanlarımızla tüm yeminli tercüme süreçlerimizde doğru, tam ve kaliteli hizmetin öncüsü oluyoruz.

Yeminli Tercüman Hizmetlerimiz

Ofisimizin bulunduğu Şişli’nin en işlek iş merkezlerinden birisi olan Perpa Ticaret Merkezi her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Bunların arasında yabancı uyruklu birçok kişi dahi bulunmaktadır. İstanbul Ticaret Odası Perpa şubesinde (İto Perpa ve Perpa İto) her gün sayısız şirket kuruluş işlemi gerçekleştirilmektedir.

Yabancı ortaklı şirket kuruluş işlemleri esnasında tarafların yanlarında yeminli tercüman bulundurması gerekmektedir. Çeviri Çözümleri olarak şirket kuruluş işlemleri için İngilizce, Arapça, Farsça, Çince, Fransızca, Almanca vb. birçok dilde yeminli tercüman hizmeti sağlıyoruz.

Noterlerde yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından tüm işlemlerde de deneyim sahibi yeminli tercümanlarımızla profesyonel hizmet veriyoruz.

Yabancı uyruklu vatandaşların tapu alım satımı, evlilik ve mahkeme işlemleri gibi resmi kurumlardaki tüm işlemleri için sözlü tercüme hizmetimiz bulunmaktadır.

Yeminli tercümanlarımızı uzman olduğu her iki dili de akıcı ve etkili konuşabilen kişilerden seçiyoruz. Böylelikle olası iletişim sorunlarının ve anlaşmazlıkların önüne geçiyoruz.

Yeminli Tercüman Alımında Nelere Dikkat Ediyoruz?

Yeminli tercüman alımında adayların başta mütercim tercümanlık olmak üzere, dil-edebiyat, kültür-edebiyat, çeviribilim vb. yabancı dil alanlarından mezun olması birinci kriterimizdir. Yeminli tercüman tercihlerimizde adayın bilgi ve deneyim sahibi olması da önceliklerimiz arasında bulunmaktadır.

Deneme metni gönderilen adaylar belli başlı kriterler doğrultusunda değerlendirilir. Bu noktada uzman olduğu her iki dile de hakim olup olmadığı, terminoloji bilgisi, dilbilgisi, yazım ve imla kurallarına hakimiyeti vb. ölçütlere bakılmaktadır.

Yeminli tercümanların mutlaka Türk vatandaşı olmaları ve tercümanlık yapacağı ofisin bulunduğu ilde ikamet ediyor olması zorunludur.

Çeviri Çözümleri Yeminli Tercümanlık Hizmetinde Kurumsal Çözümler Sunuyor

Bilgi ve deneyim sahibi yeminli tercümanlara sahip Çeviri Çözümleri, bu alandaki başarısını müşteri memnuniyet düzeyleri ile doğru orantılı olarak ölçmektedir. Müşterilerin istek, beklenti ve talepleri doğrultusunda yeminli tercüman hizmetlerini sürekli olarak geliştirmekte ve iyileştirmektedir.

Kurulduğu günden bu yana etik değerlerinden ödün vermeden çalışmalarını sürdüren Çeviri Çözümleri, bu yolda her daim ilkeli yaklaşımlarla ilerlemektedir.

Çeviri Çözümleri’nin yeminli tercüman hizmetleri hakkında detaylı bilgi için www.ceviricozumleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda 0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlardan kurumsal müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı