Biyografi

Yacine Adli

Yacine Adli son dönemde özellikle Galatasaray takımının radarına girerek merak konusu olmuştur. Hakkında ise merak edilen futbol kariyeri, oynadığı takımlar gibi bir çok sorunun cevabı. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

2000 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen genç futbolcu Fransa’nın Vitry-sur-Seine şehri’nde doğmuştur. Cezayir asıllı Fransa vatandaşı olan Adli futbol kariyerine Paris SG alt yapısında başlamıştır. Ardından Paris SG U17, U19 ve B takımlarında forma giymiştir. 2018 sezonunda ise A Takıma yükselmiş, 2019 sezonunda 5.50 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bordeaux takımına transfer olmuştur.

Boyu 1.86 cm, kilosu 73, burcu ise aslan’dır. 2021 yılı itibariyle genç futbolcu 21 yaşındadır. Resmi instagram hesabını @adliyacine olarak kullanmakta, takipçi sayısı ise 105bin civarındadır.

Son dönemde Galatasaray ile birlikte genç futbolcu için Tottenham ve Milan gibi büyük kulüplerinde devreye girdiği belirtiliyor. Şu anda Adli’nin 2023 sezonuna kadar Bordeaux takımı ile sözleşmesi devam etmektedir. Fatih Terim‘in ısrarla istediği Adli’nin gelip gelmeyeceği merak konusudur.

Milli Takım Kariyeri:

Fransa U20 (5 maç 1 gol)
Fransa U19 (8 maç 1 gol)
Fransa U18 (7 maç 3 gol)
Fransa U17 (16 maç 6 gol)
Fransa U16 (10 maç 4 gol)

Yacine Adli Fransa Milli takım alt kategorilerinde bir çok kez forma giymiştir. Güncel piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 9 Milyon Euro’dur. Orta sahanın ortasında forma giymektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı