Biyografi

Umut Meraş Kimdir?

Umut Meraş doğum tarihi, doğum yeri, boyu, kilosu ve günümüze kadar oynadığı takımlar ile merak edilen isimler arasında yer almaktadır. Peki kimdir? kaç yaşında? oynadığı takımlar?

Umut Meraş 1995 yılının Aralık ayında İstanbul Eminönü’de dünyaya gelmiştir, burcu Yay’dır. Boyu 1.78 cm olan genç futbolcu defansın solunda görev yapmaktadır. Annesi de bir dönem Altın Tepsi bayan futbol takımında forma giymiştir. Babasını küçük yaşlarda iken yitirmiştir. Baba tarafından aslen Muğla’lıdır.

Futbol hayatına Şehreminispor Kulübü adım atmıştır. Ardından Sarıyer alt yapısına geçiş yapmıştır. 2014 yılında Boluspor 31 Ağustos 2018 tarihinde ise Bursaspor takımına transfer olmuştur. Transferi için Bursaspor Boluspor takımına 265 Bin Euro bonservis, Umut Meraş’a ise 350 Bin Euro imza bedeli ödemiştir.

Henüz A Milli takımda forma giymeyen genç futbolcu Türkiye U21 Milli Takım kadrosunda yer almıştır.

İsmi sık sık Galatasaray takımına transfer oldu, olacak haberleri ile gündeme gelmektedir. Ancak günümüzde başarılı grafiği ve her geçen gün yükselen performansı ile Bursaspor takımında forma giymeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı