Futbol

Tottenham’ın Kane’siz yüzü gülmüyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, yıldızı Harry Kane’den yoksun çıktığı maçlarda aldığı sonuçlarla, zirve yarışındaki iddiasını neredeyse yitirdi.

Liverpool maçının ilk yarısında sakatlanan Kane’den mahrum 235 dakika geçiren Kuzey Londra ekibi, bu süreçte yalnızca bir gol bulabilirken, üç maçtan puan çıkarmayı başaramadı.

Son olarak, Londra derbisinde Chelsea’ye mağlup olan Tottenham, Harry Kane’in yokluğundan doğan olumsuz etkileri ilk kez yaşamıyor. Bu sezon, Avrupa Ligi’ndeki LASK Linz deplasmanı öncesi Kane’in hafif sakatlık sebebiyle kadrodan çıkartıldığı açıklanmış ve mücadece 3-3 bitmişti.

Geçtiğimiz yıl, koronavirüs pandemisi sebebiyle liglere ara verilmeden hemen önce üst adalesinde yırtık oluşan Kane, bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Tottenham, sürecin sonundaki üç maçta Chelsea ve Wolves’a kaybetmiş, Burnley karşısında ise sahadan bir puanla ayrılmıştı.

Jose Mourinho’nun öğrencileri, geçen yıl yıldızından yoksun çıktığı Norwich mücadelesinde de umduğunu bulamamış ve Federasyon Kupası’na veda etmişti.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı