Futbol

Şimdi neredeler: Ozan İpek

Profesyonel kariyerine 2004 yılında Batman Petrolspor’da başlayan Ozan İpek; Kahramanmaraş ve Bucaspor’da oynadıktan sonra 2009’un kış transfer döneminde Bursaspor’a imza attı. Ligin bitimine doğru yeşil beyazlı takımdaki yerini sağlamlaştıran Ozan, asıl çıkışını bir sonraki sezon gerçekleştirdi. Bursaspor, Süper Lig’de 2009-2010 sezonunu zirvede tamamlarken, Ozan İpek şampiyonluğa forma giydiği 29 maçta sergilediği 8 gol 5 asistlik performansla katkı verdi.

Özellikle ligin 22. haftasında oynanan ve Bursaspor’un 2-0 geriden gelerek Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-2 mağlup ettiği maçta 2 gol atıp 1 asist yapan başarılı futbolcu, galibiyetin mimarı oldu ve deyim yerindeyse sezon sonu gelecek şampiyonluk fitilinin ateşini yaktı. Ozan İpek’in Bursaspor ile yaşadığı şampiyonluk sonrası kariyerinin ilerleyen dönemi beklendiği kadar parlak geçmedi. Gittiği takımlarda bir türlü istikrar yakalayamayan Ozan, bu dönemlerde sıklıkla kulüpsüz kaldı. 

Son olarak 2019 yılında Amasyaspor 1968 forması giydikten sonra herhangi bir kulüple anlaşamayan 35 yaşındaki oyuncu, şu anda geçtiğimiz kasım ayı ortasında kadrosuna katıldığı Burdur Birinci Amatör Küme ekiplerinden Tefenni Belediye Spor’un başarısı için ter döküyor. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı