Biyografi

Tarık Muharemovic

Tarık Muharemovic Türkiye’de bir çok kulübün kendisi ile ilgilendiği yönünde haberler ile gündeme gelmektedir. Genç futbolcu hakkında ise bir çok sorunun cevabı merak konusudur. Aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? hangi takımlarda forma giydi? Kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

2003 yılının Şubat ayında dünyaya gelen genç futbolcu aslen Bosna Hersek asıllıdır. Bosna Hersek’de doğmuş, küçük yaşlarda iken ailesi ile birlikte Avusturya’ya yerleşmiştir. Futbol kariyerine Avusturya ekiplerinden SK Austria Kärnten takımında başlamıştır. Bosna Hersek ve Slovenya vatandaşlığına sahiptir.

Daha sonra Klagenfurt, AKA WAC takımlarında forma giymiştir. 01 Nisan 2021 tarihinde ise Wolsberg takımı ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. 2021 sezonunda özellikle Tarık Muharemovic için Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının transfer için büyük girişimlerde bulundukları açıklanmıştır. Muharemovic’in babası bir açıklamada Beşiktaş ve Galatasaray takılarının kendileri ile iletişime geçtiklerini, ilgilenen daha bir çok kulübünde olduğunu dile getirmiştir. Ancak Fatih Terim‘in özellikle bu transferin gerçekleşmesi için scout ekibine talimat verdiği açıklanmıştır.

Solak olan başarılı futbolcu stoper mevkiinde top koşturuyor. Güncel piyasa değeri: 400 Bin €.

Boyu 1.87 cm, kilosu 77, burcu ise balık’dır. 2021 yılı itibariyle yaşı 18’dir. Resmi sosyal medya instagram hesabını @tarik.muharemovic olarak kullanmaktadır. henüz 2binli takipçi sayısına sahiptir. Ancak bir transfer söz konusu olduğunu sayının yüzbinlere ulaşması an meselesidir.

Milli takım kariyeri:

Bosna-Hersek U21 (1 maç)
Bosna-Hersek U19 (2 maç)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı