Biyografi

Sıraç Yıldırım

Sıraç Yıldırım hakkında merak edilen soruların cevapları. Kaç yaşında? kimdir? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? sevgilisi kim? kısaca kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

1997 yılının Mart ayında dünyaya gelmiştir. Beykent Doğa Koleji Lisesi’nde eğitim gören yakışıklı isim bir dönem Muğla’da yaşamış, günümüzde ise yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Aslen ise Erzurum’ludur. Ancak henüz doğum yeri, boyu ve kilosu gibi bilgilerine ulaşılamamıştır.

Survivor 2021 yarışmacıları arasında yer alan Sıraç Yıldırım sosyal medya dünyasının da yakından tanıdığı bir isidir. İnstagram hesabını Vanneyildirim ismi ile kullanmaktadır. Tam ismi ise İbrahim Sıraç Yıldırım’dır.

Online fitness koçu, egzersiz ve yemek planlayıcı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca bir youtube kanalı bulunmakta ve kanalında, antrenman videoları paylaşmaktadır. Tam bir uçurtma sörfü tutkunu olduğu belirtilen başarılı isim ayrıca bir çok kez ringe çıkmıştır.

Youtuber, model, oyuncu, eğitmen, sörfçü ve yarışmacı’dır. Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yarışan ünlü isim 2019 senesinde bir model yarışmasına da katılmıştır. Düzgün fiziği, dövmeleri, kasları, uzun boyu ve yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çeken Yıldırım, yarışmanın iddialı isimlerinden birisi olmuştur. Survivor 2021 yarışmacıları arasında Burak Kanpalta, Hazal Mert, Murat Kazgan ve Rıfat Özkök gibi isimlerde gönüllüler takımında yer almıştır.

Sıraç Yıldırım ‘ın resmi instagram hesabı vanneyildirim ‘da günümüz itibariyle ortalama 34B civarında takipçisi bulunmaktadır. Youtube video kanalında ki abone sayısı ise

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı