Biyografi

Saliha Şahin

Saliha Şahin Milli Voleybolcu. Hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca voleybol kariyeri, biyografi ve hayatı.

Saliha Şahin voleybolcu. Türkiye A Milli Bayan Voleybol takımının yanı sıra Eczacıbaşı Voleybol takımında forma giymektedir. 6 numaralı formayı giyen Milli Voleybolcu smaçör olarak oynamaktadır. Kardeşi Elif Şahin ‘de Milli Voleybolcu’dur, Eczacıbaşı Bayan Voleybol takımında forma giymektedir. Elif Şahin ile ikizmi? sorusu da merak konusudur. Elif Şahin ile arasında iki yaş vardır, Saliha 1998 doğumlu, Elif ise 2001 doğumludur.

Saliha Şahin Ankara’lıdır. Aslen baba tarafından Ankara nüfusuna kayıtlıdır.

Saliha Şahin 1.87 boyunda ve 72 kilodur.

Saliha Şahin 24 yaşındadır. Doğum tarihi 5 Kasım 1998, burcu akrep, doğum yeri Ankara.

Kısaca Kariyeri:

Milli voleybolcu 2013 ve 2019 yılları arasında Karayolları Voleybol takımında forma giymiştir. Ardından 2019 sezonunda kiralık olarak Sarıyer Belediyespor takımında forma giymiştir. Başarılı performansı ile Milli takıma kadar yükselmiş, 2019 sezonunda Eczacıbaşı Bayan Voleybol takımına transfer olmuştur.

Günümüze kadar hem kulüp, hem de Milli takım kariyerinde bir çok şampiyonluk ve madalya kazanmıştır.

Smaç yüksekliği: 306 santimetre (120 in)
Blok yüksekliği: 301 santimetre (119 in)

Ünlü voleybolcunun annesi, ablası, kardeşi, saliha sahin boyfriend, erkek arkadaşı gibi bir çok sorunun cevabı da merak konusudur. Ancak başarılı isim kariyerine odaklanmış durumdadır. Medyaya yansıyan bir birlikteliği bulunmamaktadır.

Resmi instagram hesabı @salihasahin6 ‘dır. Hande Baladın ile çok iyi arkadaştır. Altta yer alan videoyu da izleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı