Biyografi

Polat Yaldır

Polat Yaldır Samsunspor takımında forma giymektedir. Genç futbolcu hakkında merak edilenler, kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Polat Yaldır Türk futbolunun son dönemlerde performansı ile adından söz ettiren genç yıldız adayları arasında gösteriliyor. Futbol kariyerine Ankara’da Kızılcıhamamspor takımı alt yapısında başlamıştır. Daha sonra amatörde forma giyip Samsunspor takımına transfer olmuştur. İlerleyen süreçte ise her geçen gün artan performansı gözlerden kaçmayan genç futbolcu A Takım kadrosuna dahil olmuştur.

Başarılı performansı hem diğer futbol kulüplerinin ilgisini, hem de Türkiye Milli Takımının kapılarını kendisine aralamıştır. Türkiye U19 ve Türkiye U21 Milli Takım kategorilerinde forma giyme şansı elde etmiştir. Toplam 9 kez formasını giydiği Türkiye U19 Milli takımda 2 gol atmıştır.

Sağ kanat mevkiinde top koşturan başarılı isim ayrıca santrafor olarakta görev yapabilmektedir. Samsunspor A Takım kadrosunda başarılı futbolu ile göz dolduran genç futbolcu bir çok kulübün transfer listesinde yer almaktadır. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 200 Bin € civarındadır.

Dinamo Zagreb ve ülkemizde mücadele eden Süper Lig ekiplerinden transfer teklifleri almış ancak reddetmiştir. Hedefinin ise hazır olduktan sonra futbol kariyerine Avrupa’da devam etmek olduğunu belirtmiştir. Samsunspor takımı bilindiği üzere Tanju Çolak, Serkan Aykut, Ertuğrul Sağlam ve Cenk İşler bir çok yıldızı Türk futboluna kazandırmıştır.

Doğma büyüme aslen Aksaraylı olan Polat Yaldır, 2003 yılında Aksaray’da dünyaya gelmiştir. İlerleyen süreçte futbol kariyeri için Samsuna taşınmış ve Samsunspor alt yapısına katılmıştır.

Polat Yaldır 19 yaşında ve 1.84 cm boyundadır. Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @polatyaldir ‘dır. Kendisine örnek aldığı ve idol olarak gördüğü futbolcu ise Cristiano Ronaldo’dur.

Hızı top tekniği ve oyun zekası ile ilerleyen süreçte adından oldukça söz ettirebilecek bir yeteneğe sahiptir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı