Biyografi

Melisa Ercan

Melisa Ercan Fransa’da Şampiyon Oldu! Milli tenisçi hakkında merak edilen tüm soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Melisa Ercan Milli Tenisçi. Anne ve babası Anestezi Uzmanı’dır. Çok küçük yaşlardan itibaren spor ile iç içe olan Melis, Adana Tenis Dağcılık Kulubü bünyesinde Tenis’e başlamıştır. 5 sene gibi kısa bir süre içinde 35 şampiyonluk ve bir çok kupa kazanmıştır.

Yeteneğini annesi keşfetmiş, geleceği için Adana’dan İstanbul’a kızı ile birlikte taşınmıştır. Babası işleri nedeni ile memleketi Adana’da kalmıştır.

Melisa Ercan aslen baba tarafından Adana’lıdır ve Adana’da dünyaya gelmiştir.

Tennis Europe’ta Sırbistan ve Bulgaristan’da şampiyonluk yaşamış, 10 yaş ve 12 yaş Türkiye şampiyonlukları ayrıca Avrupa’nın en iyi iki tenisçi kızından biri olarak adını tarihe yazdırmıştır. Gençler için adeta bir grand slam zorluğunda olan orange bowl turnuvasının 14 yaş altı kategorisinde de kazanmış bir isimdir. Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu gibi tenisin önemli isimleri arasında yer almaktadır.

2023 yılında ise Fransa’da düzenlenmiş olan W15 Norges-la-Ville Tenis Turnuvası’nda mücadele etmiştir. Turnuva’da kariyerinin ilk tekler şampiyonluğuna ulaşmayı başarmıştır.

Melisa Ercan 17 yaşındadır. Doğum tarihi 1 Eylül 2005, burcu ise başak. Boyu ve kilosu gibi diğer bilgileri araştırılmaktadır.

Resmi instagram hesabı @melisaercan8 ‘dir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı