Süper Lig

Mauro Icardi: Ben hırslı bir oyuncuyum

Galatasaray’ın Trabzonspor’u 2-0 mağlup ettiğii karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Icardi, şunları söyledi:

“Tabii ki bizim için önemli bir maçtı. Kazandığımız için memnunuz. İlk maçımızda da berabere kalmıştık. Onun da motivasyonu vardı. Taraftarımızın önünde gollerimi atabildiğim için sahadan galip ayrıldığımız için memnunum. Şampiyon takıma geliyorlar. Başkanımızda ona göre oyuncular getiriyor. Her birinin kendini adapte etmesi, kendini göstermesi gerekiyor. Kendini gösterip takımın bir parçası olduktan sonra daha da takım ileriye gidecektir.

Ben hırslı bir oyuncuyum, olabildiğince çok gol atmaya çalışacağım. Geçen sezon gollerimle birlikte şampiyonluğu da kutladık. Asıl amacımız şampiyon olmak. Bununla birlikte ben de daha çok gol atmaya çalışacağım. Hepimizin oyuncuların ve hakemlerin çok daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Her zaman mükemmeli aramamız gerekiyor. Bu sezonda da olabildiğince en yüksek noktaya ulaşmak için herkesin çabalaması gerektiğini düşünüyorum.”

Torreira: “Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum”

Sakatlığını atlatan ve Trabzonspor mücadelesinde formasına kavuşan Lucas Torreira ise takıma döndüğü için mutlu… Torreira, şunları ifade etti: 

“Gerçekten çok mutluyum, tekrardan takıma döndüğüm için. Takımla birlikte tekrardan çıktım uzun bir aradan sonra. Zor bir sakatlıktan sonra geri döndüm. Takım arkadaşlarımla birlikte maça çıkabildiğim için çok mutluyum. Her şeyimizi vereceğimiz bir maça çıkacağımızı biliyorduk zaten. Hafta boyunca çok iyi şekilde çalıştık. Kendimi iyileştirip takıma dönebilmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Taraftar da beni yalnız bırakmadı. Hayatımızı önümüze koymamız gerekiyor böyle maçlarda. Deplasmanda beraberlik yaşamıştık. Bu maç mükemmel olacağını düşündük. Kendimizi göstermemiz gerektiğini düşündük. Kayseri’deki beraberlikten sonra bizi motive eden bir maç oldu bu.

Teknik ekibin bizden istediği bir şeydi. Geçen sene de çok iyi yaptığımız bir şeydi. Olabildiğince rakip yarı sahada topları geri kazanıp pozisyonlar yaratmak. Bu sezon da aynı şekilde devam ediyoruz. Ben zaten çok keyif alıyorum. Çok mutluyum bu formayı giydiğim için. Takımın bir parçası olduğum için. Hepiniz beni çok iyi şekilde karşılıyorsunuz. Dışarıda bazı konuşmalar geçiyor olabilir fakat kesinlikle ben burada çok mutluyum. Elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Kaan Ayhan: “Çok iyi bir performans gösterdik”

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın milli futbolcusu Kaan Ayhan da “Takımı tebrik etmek istiyorum. Kolay bir maç değildi. Özellikle ilk yarıda zordu. İki takım da çok iyi mücadele etti. Sonunda hak eden takım kazandı. Üst üste bu kadar maç oynamak 90 dakikada 1-0 tutmak, daha sonra 2-0 yapmak kolay değil. Asist için sadece ben değil arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Sonradan girip oyuna katkılarını verdiler ve hepimiz çok mutluyuz. Bugün atmosfer olarak da çok iyi bir performans gösterdik taraftarımızla beraber. Taraftarımızın da yardımıyla maçı kazandık.” ifadelerini kullandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı