Süper Lig

“Maç maç üzerine koyarak devam edeceğiz”

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, “Kazandığımız için mutluyuz, kazanmamız gereken bir maçtı. Oyunun ilk yarısı ortada geçmesine rağmen bana göre 3 tane net gol pozisyonumuz vardı. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Maç maç üzerine koyarak devam edeceğiz” dedi.

“İnşallah Biglia’nın yokluğunu yaşamadan yola devam ederiz”

Atılay Canel, ligin 24’üncü haftasında Medipol Başakşehir ile oynanacak maçta cezası sebebiyle görev alamayacak Biglia’nın yokluğunda nasıl bir maç olacağı yönündeki soruya, “Karagümrük formasını giyen arkadaşlar ellerinden geldiği kadar görevlerini yaparlar. İnşallah Biglia’nın yokluğunu yaşamadan yola devam ederiz” diye konuştu.

“Lens en kısa zamanda kadroda yer alır”

Kaleci Viviano’nun sakatlığı bulunduğunu ifade eden Atılay Canel, Aykut’un ise performansının maç maç üzerine koyarak devam ettiğini söyledi. Canel, Beşiktaş’tan kadroya dahil edilen Lens için ise “En kısa zamanda kadroda yer alır. Bizimle antrenmanalar başladı. Yarın ve cumartesi günkü antrenmanlara göre kadroya girebilir” şeklinde konuştu.

 


 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı