Süper Lig

Burak İnce’den veda

Altınordu’yu 3-2 öne geçiren golü kaydeden Burak, 83’üncü dakikada da penaltı yaptırdı. Ancak Recep penaltı atışından yararlanamadı. Karşılaşmanın 87’nci dakikasında yerini Yusuf Yalçın’a bırakan Burak, 90 dakika sonunda duygusal anlar yaşadı. Takım arkadaşları Altınordu formasını son kez giyen Burak İnce’yi omuzlara alıp havaya attı. Arkadaşlarıyla 3-2’lik galibiyetin coşkusunu yaşayan Burak’ın Altınordu’ya vedası görkemli oldu. Burak İnce ocak ayından itibaren Arminia Bielefeld formasını giyecek.

Burak İnce, sosyal medya hesabından duygusal açıklamalarda bulundu. Burak, yaptığı paylaşımda, “12 yaşında bir çocuk olarak katıldığım bu aileden şimdi bir genç olarak ayrılıyorum. Müthiş anılarım ve çok değerli tecrübelerim oldu. Bugün çok sevdiğim kulübümle son maçımı böyle bir zaferle anlamlandırdığım için çok mutluyum, duyguluyum. Şimdi çocukken kurduğum hayallerimi gerçekleştirmek için veda vakti. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Genç oyuncunun paylaşımının altına tüm takım arkadaşları da ona başarı dileklerinde bulunan paylaşımlar yaptı. Altınordu da sosyal medya hesabından, “Golünü attı, 3 puanı getirdi ve 12 yaşında bir çocukken başlayan serüven için veda vakti geldi. Her şey için teşekkürler Burak” paylaşımında bulundu. Aynı paylaşımın altına Burak İnce’yi ocak ayında kadrosuna katacak Armina Bielefeld de “Seni bekliyoruz Burak” yazdı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı