Biyografi

Jeff Seid

Jeff Seid hakkında merak edilen soruların cevapları. Kimdir? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? evli mi? Vücut ölçüleri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1994 yılının Haziran ayında Amerika, Washington’da dünyaya gelmiştir. Burcu ikizler, boyu 1.83 cm, kilosu 95, vücut ölçüleri; 44-32-38 inches – 128-75 ? olarak belirtiliyor. 5 yaşında spor yapmaya başlamış, büyürken de çok atletik ve güçlü bir fiziğe sahip olduğunu belirmiştir. 11 yaşında ağırlık kaldırmaya başlamış, Lise son sınıfta iken yaş kategorisinde ülkenin en iyi güreşçilerinden birisi olmuş ve birçok rekor kırmıştır. Ardından bir süre sonra sakatlanmış ve güreşe veda etmiştir.

Günümüzde bodybuilder, vücut geliştirici, fenomen ve youtuber olarak tanınmaktadır. Bir açıklamasında vücut geliştirme sporuna ilk başladığında amacının kızları etkilemek olduğunu belirtmiştir. Daha sonra spor yaptıkça, antrenmanları ağırlaşıp vücudu iyice oturmaya başlayınca iş bambaşka boyuta taşınmış, profesyonel olarak bu mesleği yapmaya karar vermiştir. Kendisinin de bunu beklemediğini kısa süre içinde 44 cm kol, 78 cm bel ve 110 cm göğüs ölçülerine sahip olmayı başarmıştır.

Jeff Seid ‘in, Melissa and Kristina isminde bir kız kardeşi vardır. Basketbol oynamayı ayrıca gitar çalmayı ve dans etmeyi seviyor. en sevdiği renk beyaz, en sevdiği oyun ise World of Warcraft. Mr Olympia Erkek Fizik Yarışmacısı olarak da yarışmalarda boy gösteren yakışıklı isim, resmi instagram hesabını Jeff_Seid ismi ile kullanmaktadır. Günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 3.9 Milyon civarındadır. Ayrıca twitter hesabında bu sayı 96b civarındadır.

Jeff Seid resmi websitesi ise : https://jeffseid.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı