Fenerbahçe

İsmail Kartal yaşananları anlattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor – Fenerbahçe maçının ardından Hürriyet gazetesine konuştu.

Deneyimli çalıştırıcı, kimsenin Trabzonspor taraftarını tahrik etmediğini söyledi.

Kartal, ”Oyuncularım zor bir maçı kazanmanın verdiği sevinçle orta sahada toplandı. Hep birlikte seviniyorlar. Bu sevincin tahrik olduğunu söylüyorlar. Kadıköy’de 23 maç yenilmediğimiz, namağlup olduğumuz bir dönemde Trabzonspor bizi yendi. Sevinçten kalecilerini havaya attılar. Kazandılar, sevinmekte haklılar. O gün tek bir olay çıktı mı?” diyerek tepkisini gösterdi.

Asıl olayların soyunma odası koridorlarında olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, ”Kim kime vurdu belli değil. Antrenörleri olaya karıştı, saldırdı, kavgaya girdi. Bir ara Fred’e saldırdılar. Oğlum onu korumaya çalışırken, yaralandı. Kafasına davul tokmağı ile vurmuşlar. Gözlerinize inanamazsınız ama ortam tam can pazarına döndü.” ifadelerini kullandı.

”Avrupa’da ilk 8’e girmiş, ülkeye en çok puan kazandırmış bir hocaya ve takıma yapılıyor bunlar” diyen Kartal, “Benim yaptığımı yabancı bir hoca yapsa, heykelini dikerlerdi. Ama birileri imparator oluyor, dünyanın en iyi hocası oluyor. Ama İsmail Kartal’a gelince, “Hoca mı bu?” Gücüme gidiyor, ağırıma gidiyor. Benim de, takımımın da önü kesiliyor.” sözleriyle sitemini belirtti.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı