Fenerbahçe

”Ben kolay kolay pes etmem”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sosyal medyada katıldığı bir programda gündemi değerlendirdi.

Sezona iyi başladıklarını ve şampiyon olmak istediklerini belirten Ali Koç, “Geçmiş yıllarda elde ettiğimiz şampiyonluklardaki ruhu ve ortamı yakalamış durumdayız.” dedi.

3 Temmuz süreciyle ilgili de konuşan Başkan Koç, “Fenerbahçe gönüllerde aklanmıştı şimdi de mahkemede aklanacak. Allah’tan bu davaya Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hakimleri ve savcıları baktılar. Daha önce kimlerin baktığını biliyorsunuz.” ifadelerini kullandı. 

“İstediğim tarzda bir kulüp başkanı olamadım” diyen Ali Koç, “Ben kolay kolay pes etmem. Bunu isteyen çok fazla insan var. ‘Bir an önce görevi bıraksa da kongreye gitsek’ diyenler var. Bu camiaya layık olmak benim en büyük motivasyonlarımdan biri. Benim burada şahsi bir kazancım yok. Maddi bir kazancım yok. Ben inatçıyım. Bu kadar güçlü olduğumu da tahmin etmiyordum. Kendimi de test etmiş oldum.” şeklinde konuştu.

Bir döneme daha ihtiyacı olduğunu ifade eden Fenerbahçe Başkanı, “Devam edersem başarılı olacağımı düşünüyorum. Sportif sonuçlardan bağımsız olarak çok iyi işler de yaptık. Özellikle ilk sene saha sonuçları çok kötü gelince yapısal reformlardan önce günlük sorunlara bakmak durumunda kaldık. Mali durumlara bakmak zorundayız. Ben zaten hep 2 dönem başkanlık yapmak lazım olduğunu söylüyordum.” diyerek sözlerini noktaladı. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı