Süper Lig

Günay Güvenç: Önceliğim Gaziantep FK

Kulübün kendisi ile görüşmeye başladığını dile getiren Günay, yakın zamanda bir sonuca varılacağını ifade etti. Papy Djilobodji ise bu sezon yine goller atmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Tecrübeli kaleci Günay Güvenç, sezon sonunda sözleşmesinin bitmesi ve transfer iddiaları ile ilgili önceliğinin Gaziantep FK takımında kalmak olduğunu vurguladı. Güvenç, ”Gaziantep FK ile görüşmeler var. Kişisel olarak konuşmak istemiyorum. Burada Gaziantep FK’nın başarısı önemli. Kulübümüz benimle konuşmaya başladı. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Acelemiz yok önceliğimin burası olduğunu kulüp biliyor. Konuşmalar devam ediyor. En kısa sürede bir sonuç olur. Burada mutluyum. Güzel zamanlar geçirdim Gaziantepli oldum artık. O yüzden hayırlısı olsun” dedi.

“Maçlara 1 puan için çıkmıyoruz”

5 beraberlik alan takımı ile ilgili konuşan Günay Güvenç, beraberlik düşüncesi ile hiçbir maça çıkmadıklarını, her maçta 3 puan almak için oynadıklarını söyledi.

Güvenç, “Futbolda genelde deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğu söylenir. Biz o düşünce ile maçlara çıkmadık. Her zaman 1 puana razı olmamak adına savaştık. 3 puan istiyoruz ama şu ana kadar 5 beraberlik var. Bunların arasında kazanmamız gereken maçlarda vardı. En kısa zamanda kazanmak istiyoruz. Lig bittiğinde iyi bir yerde bitirirsek kaç maç berabere kalmışız önemli değil” şeklinde konuştu.

Beşiktaş maçı

Beşiktaş maçını 4 gözle beklediğini belirten Günay Güvenç, eski takımı ile oynayacağı için bu maçın duygusal olduğunu söyledi. Maça iyi hazırlandıklarının da altını çizen Günay, “Büyük maçlardan bir tanesi. Benim için aynı zamanda duygusal bir maç. Sevdiğim bir camia 3 yılım orada güzel geçti. Şampiyonluk yaşadım. Şimdi rakip olacağız. Takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Beşiktaşın son haftalarda düşüşü olsada büyük bir takım. Bu maça Kazanmak için çıkacağız. İnşallah güzel bir maç olur” ifadelerine yer verdi.

Djilobodji : En kısa zamanda gol atmaya başlayacağım

Kulübün savunma oyuncusu Papy Djilobodji ise bu sezon yine gol atmaya başlayacağını vurgulayarak, Beşiktaş maçına takım olarak iyi hazırlandıklarını söyledi.

Papy Djilobodji, “Umarım 3 puanı alan takım biz oluruz. Beşiktaş lige istediği gibi başlayamadı ama toparlandılar. Beşiktaş iyi takım ama ligdeki her maç zor. Her maça ayrı ayrı hazırlanıyoruz. Daha şu ana kadar 7 maç oynadık. Daha çok maçımız var gol atmayı bende istiyorum atacağımda. Buna söz veriyorum umarım en kısa zamanda goller atmaya başlarım” diye konuştu.
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı