Süper Lig

Göztepe tam gaz ileri

Puanını 38’e yükselten Göztepe, 19’uncu haftayı 2’nci sırada tamamladı. Göztepe, Kocaelispor’a kaybeden lider Eyüpspor’la arasındaki puan farkını da 7’ye indirdi.

Teknik direktör Stanimir Stoilov yönetiminde adeta şaha kalkan Göztepe, Bulgar çalıştırıcı ile çıktığı 7’nci maçında 6’ncı galibiyetini aldı. Stoilov’un Göztepe’si bugüne kadar Tuzlaspor’u 2-0, Giresunspor ve Gençlerbirliği’ni 3-0, Eyüpspor’u 5-1, Sakaryaspor’u 2-1 ve Ümraniyespor’u 4-1 yenerken, sadece deplasmanda Bodrum Futbol Kulübü’ne 3-0 yenildi. Stoilov yönetiminde 18 puan toplayan Göztepe, 19 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

Takımının her geçen hafta performansını yukarı çektiğini dile getiren Stoilov, “Benim takımıma oynatmak istediğim oyun, dominant oyun. 4-1’lik skoru çok da iyi görmüyorum. Takımımın oyunu 90 dakika boyunca domine etmesini istiyorum. Savunmada bazı hatalar yaptık. Hataları tekrarlamamak adına çok çalışmalıyız. Oyun anlamında daha da gelişmeliyiz” diye konuştu.

Yeni transferden gol şov

Göztepe’nin yeni transferleri İsveçli orta saha Roman Lungvist ile Brezilyalı stoper Heliton, Ümraniyespor karşılaşmasında attıkları gollerle taraftarın gönlüne taht kurdu. Heliton, önceki hafta Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Turu’nda 2-1 kaybedilen Konyaspor maçında da gol attı. Bu kez ligde sahne alan Brezilyalı, Ümraniyespor karşılaşmasında açılış golünü kaydetti. Lunqvist ise 33’üncü dakikada şık bir gole imza atıp Göztepe formasıyla siftah yaptı.

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı