Futbol

Fatih Terim: Çok iyi bir takımla oynayacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbolcu Mbaye Diagne, temsilcimizin Marsilya ile oynayacağı müsabakaya ilişkin Veledrom Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim’in açıklamaları şöyle:

“İyi bir takımla oynayacağız, bu sene özellikle iyi başlayan bir Marsilya. Çok iyi bir takımla oynayacağımızdan emin olabilirsiniz, seyrettiğimizde de bunu gördük. Oyun içerisinde konsantrasyonu kaybederseniz cezasını kesebilecek yeteneklere sahip bir takım”

???? Fatih Terim: Bu sene lige çok iyi başlayan, çok iyi bir takımla oynayacağız. pic.twitter.com/5pSP9Vo7oX

“Ben, duygularla yaşayan bir insanım. Olumlu-olumsuz tüm hislerini paylaşan, onunla da büyüyen bir insanım. Ben Galatasaray’da gözümü açtım, burada kazandım, burada kaybettim. Hayatımdaki tüm duyguları, neredeyse Galatasaray’la tattım. Galatasaray için vazgeçtiklerimden hiçbir zaman pişmanlık duymadım” 

“Herkesten bir şey öğrenmeye çalışırım, fikirlerini sorarım… Öğretmek için değil, öğrenmek için de çabalarım. Son aşamada benim kararım beklenir. Belki de sonunda tüm doğruları ve yanlışlar o karara bağlıdır”

“Yeni bir Galatasaray fikri…”

“98-99-2000-2001-2002 doğumlu oyuncularla yeni bir Galatasaray fikri beni çok heyecanlandırıyor. Onları da anlayabildiğimi, onlarla da aynı frekansı yakalayabildiğimi, ortak düşünceler üzerinde hem fikir olduğumuzu görmek beni motive ediyor.”

???? Fatih Terim: Genç oyuncularla yeni bir Galatasaray fikri beni çok heyecanlandırıyor. pic.twitter.com/ruO9OGRzmG

“Galatasaray’ın kendi değerlerine bağlı kalması ve tüm bireylerin nerede olurlarsa olsunlar, aynı sevgiyle Galatasaray’a yaklaşması lazım. Benim Galatasaray’da veya Galatasaray’dan 50 yıldır gördüğüm de anlatmak istediğim de budur.” 

Yabancı kuralı…

“Bugün Sheriff’in antrenörünü okudum. ‘Bugün başarımız varsa federasyona teşekkür ederiz, yabansı sayısını serbest bıraktı’ diyor.”

“Cengiz’e dikkat etmemiz gerekecek”

“Cengiz Ünder, Marsilya’da başladığından beri çok iyi oynuyor, Avrupa’daki önemli temsilcilerimizden biri. Marsilya’yla uyuştuklarını görüyorum. Seyrediyorum, çok da mutlu oluyorum. Tehlikeli, önemli bir oyuncu. Dikkat etmemiz gerekecek. Onunla gurur duyuyorum.”

“Herkesin gelmesini istedim”

“Gönül ister ki vereyim kadroyu ama Sacha’ya, Barış’a, bazı oyunculara bakacağım. Gerekirse oynarlar ama biz 25 kişiyle geldik, herkesin gelmesini istedim, daha çok takım olmaya ihtiyacımız var.” 

Mbaye Diagne’nin açıklamalarından satır başları:

“3 forvetiz ve hepimizin üzerine düşen görevler var, bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Son kararı hocamız veriyor. Marsilya maçını kazanmaya geldik, umarım kazanarak ayrılacağız.”

???? Mbaye Diagne: Buraya kazanmaya geldik ve umarım kazanarak ayrılacağız. pic.twitter.com/DGP5HdmqQO

“Sosyal medyada paylaştığım gönderinin kulüp ve hocayla bir ilgisi yok. Futbolcular da insan ve duygusal tarafları var, bazen reaksiyon gösterebiliyorlar.”

“Kazanmaya geldik”

“Marsilya’nın büyük bir kulüp olduğunu biliyorum ancak biz buraya işimizi yapmaya ve kazanmaya geldik.”

“Hocamızla iyi bir ilişkimiz var, antrenman öncesinde veya sonrasında şakalaşıyoruz. Hocamız da İtalyanca konuşuyor, İtalyanca konuşma şansımız var. Aramızda baba-oğul ilişkisi var, çok memnunum.” 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı