Futbol

ALG Spor ilk turda elendi

Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Gaziantep ALG Spor’dan kötü haber… Büyük umutlarla başladığı sezonda ilk turda Vllaznia ile karşılaşan ALG Spor, mücadeleden yenik ayrıldı.

Normal süresi 2-2 biten maçta 10 kişi rakibine karşı 118’de İlayda Civelek ile golü bulan Antep ekibi, üstünlüğünü koruyamadı ve 120+2’de kalesinde gol gördü. Karşılaşma da penaltılara gitti. 

Penaltılarda da Aycan Yanaç, Derya Arhan ve Emine Ecem Esen kaçırınca ALG Spor karşılaşmayı 3-2 kaybetti ve elendi.  

MAÇIN HİKAYESİ

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Vllaznia, 7. dakikada Lucie Gjini’nin golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devrede ALG Spor, Vusala Seyfatdinova’nın 53. dakikada ağları sarsmasıyla skoru 1-1’e getirdi. Vllaznia’da sahneye bir kez daha çıkan Gjini, 70. dakikadaki golüyle takımını 2-1 öne geçirdi. Ataklarını sıklaştıran ALG Spor, 73. dakikada Derya Arhan’ın fileleri havalandırmasıyla skora yeniden denge getirdi ve karşılaşmanın normal süresi 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Uzatmalarda Vllaznia’da Arbenita Curraj, 95. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Üst üste ataklar geliştiren ALG Spor, 118. dakikada İlayda Civelek’in golüyle 3-2 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı. Vllaznia, 120+2. dakikada Arbiona Bajraktari’nin fileleri havalandırmasıyla skoru 3-3’e getirerek karşılaşmayı penaltılara taşıdı.

Penaltı atışları sonunda ALG Spor, rakibine 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı