Süper Lig

Eymen’in hayali gerçek oldu

Malatya’da ailesiyle birlikte depremi yaşayan ve şimdi Samsun’da yaşayan 9 yaşındaki serebral palsi hastası Eren Eymen Kama’nın en büyük hayali milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’ndan imzalı bir forma ve onunla bir araya gelebilmek.

Eren’in forma hayalini Kerem Aktürkoğlu gerçekleştirdi, Kerem Aktürkoğlu Eren’e imzalı forma, antrenmanlarda giydiği tişörtü, Malatyalı oldukları için 44 numaralı bir forma, yüzüncü yıl forması ve Türk Milli Takım eşofmanı gönderdi.

Ailenin isteği üzerine Samsun’un Atakum ilçesinde Eren Eymen Kama’yı ziyaret eden İyilik Hareketi Derneği Başkanı Yazar ve Şair Kasım Alper Özdemir, “Eren Eymen’in imzalı forma hayali gerçek oldu. Eren’in Kerem’e selamı da iletildi. Kerem Aktürkoğlu da Samsun’a geldiğinde Eren ile görüşebileceğini, bir araya mutlaka geleceklerini belirtti.” dedi.

Mutluluğunu ifade eden Baba Aytunç Kama ise, “Oğlumun hayalini gerçekleştiren Galatasaray ve Milli Takımımızın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlun a canı gönülden teşekkür ediyorum. Oğlum için büyük bir hayal gerçeğe dönüştü.” diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu’ndan imzalı forma ve hediyelerini alan Eren de mutluluğunu dile getirerek teşekkür etti. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı