Biyografi

Erkan Özdamar

Erkan Özdamar Süper Lig hakemlerimizdendir. Hakkında merak edilenler, kısaca kariyeri, eğitim, biyografi ve hayatı.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Erkan Özdamar Süper Lig hakemi, dans eğitmeni. Başkent Üniversitesi Spor Bölümleri mezunudur. Yine aynı Üniversite’de Yüksek Lisans yapmıştır. Uluslararası Spor Eğitmenliği ve Uluslararası Dans Eğitmenliği Sertifikaları mevcuttur. Sertifikaları İstanbul’da özel bir kursta almıştır.

1.5 sene içinde Spine Latin Aero ve Zumba dersleri vermeye başlamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu Çanakkale Bölgesi hakemlerindendir. Süper Lig’de ilk olarak 2020 – 2021 sezonunda görev almaya başlamıştır.

FIFA kokartlı hakemimiz Özdamar, 22-28 Mart 2023 tarihleri arasında İspanya’da düzenlenen UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Grup 3 müsabakalarında görev almıştır. Günümüz itibariyle Süper Lig hakemi olarak kariyerini sürdürmektedir.

Erkan Özdamar aslen Ankara doğumludur.

Erkan Özdamar 35 yaşındadır, doğum tarihi 1988, doğum yeri Ankara.

Hakkında askerlik yapmadığı çürük raporu olduğu gibi iddialar medyada yer almaktadır. Bu konu hakkında araştırma yapan gazeteci Hakan Can şu açıklamayı yapmıştır. Yayınladığı videoda Özdamar’ın triod kanseri geçirdiğini ve bu nedenle askerlikten muaf tutulduğunu dile getirmiştir.

“Evet Erkan Özdamar askerlik yapmamış. Ama neden muaf? Kanser gibi uzun soluklu tedavisi isteyen bir hastalığa sahipse muaf olur. Erkan Özdamar, askerlikten önce tiroid kanseri geçirmiş. Kontrolleri de devam ediyor. Kimse öküz altında buzağı aramasın.”.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı