Beşiktaş

“Doğru takıma geldim”

Beşiktaş’ın geçen sezonun devre arasında Sampdoria’dan transfer ettiği Omar Colley Milliyet gazetesine konuştu.

Doğru zamanda, doğru takıma geldiğini belirten Gambiyalı savunma oyuncusu, “Kariyerimde hiç şampiyonluk yaşamadım, bu kupayı kaldırmak en büyük hayalim. Şu an şampiyonluktan bahsetmek için çok erken, çünkü lig başlamadı. Beşiktaş her zaman şampiyonluk için oynar” dedi.

Şenol Güneş ile çok iyi anlaştığını kaydeden Omar Colley, “Geldiğimden beri bana bir baba gibi ilgi gösterdi. Sürekli bir şeyler öğretiyor, öz güven veriyor. Maçtan önce ve idmanlarda konuştuğu şeyler gerçekleşiyor. Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist gibi. Türk futbolunda çok büyük bir isim. Benzersiz bir futbol anlayışı var” ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılması gündemde olan Romain Saiss hakkında da açıklamalar yapan 30 yaşındaki futbolcu, “Ona geçen sene, ‘Eğer kalırsan Beşiktaş’ın başarısında büyük rol oynayacağız’ demiştim. Kendisi çok iyi bir karakter, umarım ayrılmaz ve beraber savaşırız.” diye konuştu.

Arda Güler’in Real Madrid’e transferini de değerlendiren Omar Colley, “Bence bu şansı hak etti. Umarım kendini İspanya’da kanıtlar. Çok genç bir oyuncu, ona başarı diliyorum” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı