Beşiktaş

Nathan Redmond’dan David Beckham ve Dele Alli itirafı! ‘Görüştüm’

Ajans Beşiktaş – Dele Alli, Romain Saiss, Arthur Masuaku ve Wout Weghorst gibi Premier Lig tecrübesi olan isimleri kadrosuna dahil eden Beşiktaş son olarak Nathan Redmond’la anlaşma sağladı. Southampton’la 1 yıllık sözleşmesi bulunan İngiliz futbolcu, bonservisiyle birlikte Beşiktaş’a geldi. Beşiktaş’ın yeni transferi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş bu transfer için Southampton’a bonservis bedeli ödemedi. Siyah-beyazlılar, Nathan Redmond karşılığında iki oyuncusunu Spor Toto 1. Lig ekibi Göztepe’ye kiralık olarak gönderdi. Ajdin Hasic’in satın alma opsiyonuyla birlikte İzmir temsilcisine kiralandığı açıklandı. Beşiktaş’ta genç futbolcu Emirhan Delibaş da sezon sonuna kadar Göztepe’de forma giyecek.

HAVAALANINDA DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Nathan Redmond’ın İstanbul’a gelmeden önce havaalanında yaptığı paylaşım dikkat çekti. Tecrübeli futbolcu, David Beckham’la bir hatıra fotoğrafı çektirdi ve bunu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Nathan Redmond’un bu paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

İSTİKRAR ABİDESİ

Premier Lig ekibi Southampton’da uzun süredir forma giyen Nathan Redmond istikrarlı performansıyla dikkat çekti. İngiliz oyuncu son 6 yılda yıllık ortalama 30 maç civarında Premier Lig’de oynama başarısı gösterdi. Nathan Redmond bu sezon Premier Lig’de 1 müsabakada 2 dakika süre aldı. Tecrübeli futbolcu transfer döneminin bitmesine saatler kala Beşiktaş’a imza attı. Birmingham altyapısında yetişen 28 yaşındaki oyuncu Burton Albion ve Norwich City formaları da giydi.

TRANSFER SONRASI KONUŞTU

Beşiktaş’ın yeni transferi Nathan Redmond imzasının ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın muhteşem bir kulüp olduğunu belirten İngiliz futbolcu, “Kariyerimde yeni bir meydan okuma olacağı için oldukça heyecanlıyım. Muhteşem bir kulübe geldim. Beşiktaş’ın harika bir taraftar topluluğuna ve stadyuma sahip olduğunu duymuştum” dedi.

“DELE ALLİ İLE GÖRÜŞTÜK”

Beşiktaş’a transfer olmadan önce Dele Alli ile görüştüklerini belirten Nathan Redmond, “Dele Alli ile görüştük. Bana buradaki atmosferden ve insanların ona olan ilgisinden fazlasıyla bahsetti. Bu, benim ve ailem için tatmak istediğimiz duygulardan biriydi” açıklamasını yaptı.

BECKHAM AÇIKLAMASI

David Beckham’la ilgili paylaşımı hakkında konuşan Nathan Redmond şu ifadeleri kullandı: “David Beckham ile havalimanında karşılaştık. Ona durumu ve nereye gittiğimi anlattım. Bana kariyerinin bazı iyi zamanlarını İngiltere dışında oynadığı takımlarda yaşadığını söyledi. Bana bazı tavsiyelerde bulundu ve kariyerimdeki yeni sayfadan keyif almamı söyledi.”

“1-2 MAÇI BULABİLİR”

“Bu sezon Premier Lig’de henüz maça çıkmamıştım. Sezon öncesi birkaç maçta forma giydim. Süre aldıkça maç zindeliğine ulaşacağımı düşünüyorum. En iyi formuma ulaşmam 1-2 maçı bulabilir. Ancak vücudumun, antrenmanlarda tekrar tempoya girerek takımımızın taktiklerine uyum sağlamak için için fit ve hazır olduğunu söyleyebilirim. Bir ya da iki maça kadar takımın ve hocamızın bana ihtiyaç duyduğu vakitte hazır olacağım.” (Skorer)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı