Süper Lig

Dimitrios Pelkas: Bizden beklenen şampiyonluk

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. 1-1 biten maçta sarı-lacivertlilerin golünü kaydeden Dimitrios Pelkas, mücadelenin ardından TRT SPOR’a konuştu.

Takım olarak sezona iyi hazırlandıklarını dile getiren Yunan futbolcu, “Hazırlık sürecini iyi geçirdik. Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Dinamo Kiev maçı bizim için önemli bir maçtı. Onlar daha öncesinden maçlar oynamaya başlamıştı. Tahminim 11-12 hazırlık maçı oynadılar. İyi seviyede olduğumuzu düşünüyorum. Ama tabii ki de geliştirmemiz gereken noktaların olduğunu söyleyebilirim. 10 gün içerisinde biz de lige başlayacağız. O zamana kadar hazır olmak istiyoruz. Daha çok çalışacağız. Her zaman daha fazlasını ortaya koymaya çalışacağız. Bu yıl bizden beklenen şey şampiyonluk. Maç maç giderek başarılı olmak istiyoruz” dedi.

????Dimitrios Pelkas: Bizden şampiyonluk bekleniyor. Maç maç giderek başarılı olmak istiyoruz. pic.twitter.com/jeo9mQea1s

“Farklı bir sistemde oynuyoruz” diyen Pelkas, “Hocanın şu anda bizlere sunmuş olduğu bir fikir var. Bizler de buna hızlı bir şekilde adapte olmaya çalışıyoruz. Elbette ki geliştirmemiz gereken noktalar var. Hocamızın bizden istediği eksik yanları geliştirmemiz, hataları törpülememiz gerekiyor. Bunun için her şeyi vereceğiz. Profesyonel futbolcularız ve her türlü sisteme ayak uydurmak, hızlı bir şekilde adapte olmak mecburiyetindeyiz. Hocamızın bizden istediği şeyleri de aynı şekilde takip etmeli ve uygulamaya çalışmalıyız. Umuyorum ki takım arkadaşlarımla beraber hedefe giden yolda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı