Galatasaray

“Daha iyi olacağız”

Trendyol Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Kayserispor’la golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray’da Fernando Muslera ve Victor Nelsson Kayserispor maçını değerlendirdi.

90 dakikayı değerlendiren Muslera, “İlk maçımız.Yeni sezonun ilk maç en zorudur. İkinci yarıda daha üstün oynadığımızı düşünüyorum. Fırsatlar yakaladık. Rakip de iyi savunma yaptı. Fiziksel olarak birçok takım arkadaşım daha iyi duruma geliyor. Daha iyi olacağız. Bu, birçok maçın ilki. Performans açısından memnunuz. Önümüzdeki maçlara bakacağız.” dedi.

Fernando Muslera ayrıca, “Bu sene yoğun bir yıl olacak. Çok fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Süper Lig’deki rekabet arttı. Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde maçımız var. Önce o maça sonrasında Trabzonspor maçına odaklanacağız.” ifadelerini kullandı.

“3 puan istiyorduk ama olmadı”

Victor Nelsson ise Kayserispor maçına ilişkin şunları söyledi, “Her zaman zor bir deplasman oldu burası. 3 puan istiyorduk ama olmadı. 1 puanla dönüyoruz. 3 puan almamız daha iyi olabilirdi. Sezonun ilk maçı. Kalemizi gole kapattık, en azından buna sevinebiliriz.”

“Her maçta daha iyi olacağımıza eminim”

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Angelino, Kayserispor maçına ilişkin, “Elimizden gelen mücadeleyi yaptığımızı düşünüyorum. Fırsatlar yakaladık. Sonuç ortada. Önümüzdeki haftaya odaklanacağız. Kendimize alışmamız lazım. Her maçta daha iyi olacağımıza eminim.” açıklamasında bulundu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı