Galatasaray

Galatasaray, İrfan Can ve Mustafa Muhammed için bastırıyor

Galatasaray’da transferde hareketli günler yaşanıyor. Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu’nu renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, İrfan Can Kahveci’yi de kadrosuna katmayı hedefliyor.

Yönetim, Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak Süper Kupa maçından sonra bu transferi resmileştirmeyi amaçlıyor.

Medipol Başakşehir’in para+Emre Kılınç isteğine olumlu yaklaşmayan Galatasaray, sadece bonservis bedeli ile İrfan Can’a sözleşme imzalatmayı istiyor.

Turuncu-lacivertli ekibin 10 milyon euro istediği milli futbolcu için sarı-kırmızılıların 6 milyon euro ile birlikte geri kalan bonservis bedelinin ödeme şekli için görüşme yapacağı kaydedildi.

Aslan, Mustafa Muhammed için bastırıyor

Forvet arayışlarını da sürdüren Galatasaray, Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek forması giyen Mustafa Muhammed için de ısrarını sürdürüyor. Mbaye Diagne’ye gelen teklifleri değerlendiren yönetim, Mısırlı golcü için bir teklif daha sundu.

23 yaşındaki futbolcu için 1.5 yıllık opsiyonlu kiralama teklifi yapan sarı-kırmızılılar, Mostafa Mohammed ile kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı