Biyografi

Cihan Çanak

Cihan Çanak son dönemde Türk futbol dünyasında ismi büyük kulüplerin transfer listesinde yer alarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Genç futbolcu hakkında merak edilenler, kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Cihan Çanak futbolcu olarak Belçika’da kariyerini sürdürmektedir. Futbol kariyerine Belçika ekiplerinden Standard Liege takımı alt yapısında başlamıştır. Altyapıda gösterdiği performans ile A Takım kadrosuna kadar yükselmeyi başarmıştır.

Futbol kariyerine her ne kadar Avrupa’da devam etmek istese de Türkiye’den gelen teklifleri de değerlendirebileceğini dile getirmiştir. Türkiye’de özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılmaktadır. Türkiye’de genellikle Trabzonspor’un maçlarına takip ettiğini belirtmiştir.

Cihan Çanak aslen Trabzon’ludur. Oynadığı takımlarda 61 numaralı forma ile sahada mücadele etmektedir.

Bugüne kadar süper lig takımları ile bir görüşmesi olmadığını ve kariyerine şimdilik Avrupa’da devam etmek istediğini belirtmiştir. Dünya futbolunda Lionel Messi, Türkiye’de ise Abdülkadir Ömür‘ü beğendiğini dile getiren Çanak, antrenmandan önce ve sonra kendime göre programlar yaptığını, antrenman sonrasında ekstra 1.5 saat daha çalıştığını sözlerine eklemiştir.

Milli Takım Kariyeri:

Belçika U17 (8 maç)
Türkiye U17
Belçika U15 (2 maç 1 gol)

Milli takım tercihi ile de bir açıklama yapan genç futbolcu, 7 günlük bir Türkiye U14 Milli Takımı kampına katıldığını ancak fiziğinin yetersiz olduğu sebebi ile geri gönderildiğini aktarmıştır.

Cihan Çanak 17 yaşında ve 1.75 boyundadır.

Her iki kanattada görev yapabilen genç futbolcu, etkili bir sol ayağa sahiptir. Ayrıca sürati ve hızı da dikkatleri üzerine çekmektedir. Günümüz itibariyle transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @ccaanak ‘dır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı