Futbol

Çebi’den Sergen Yalçın açıklaması

Tecrübeli çalıştırıcı ile yola devam edeceklerini söyleyen Çebi, “İkimizi de yan yana getiren şey Beşiktaş. İkimizin de tek amacı var. Böyle bir ayrılık söz konusu değil. Zor günler geçiriyoruz ama ne hocam ne biz Beşiktaş’ı yalnız bırakmayız” dedi. 

“Sergen hocam doğruları yapıyor, yönetimimiz de”

“Ben geldiğimden beri Beşiktaş için doğruları yaptım. Sergen hocam da doğruları yapıyor, yönetimimiz de. Beşiktaş amaçladığımız gibi düzlüğe çıkacaktır. Gidişatımızın çok iyi olduğunu en kısa sürede görecekler. Rahat ve huzurlu olsunlar, camiamıza söz veriyorum.”

“Beşiktaş’ın hedefi şampiyonluktur”

“Beşiktaş’ın hedefi şampiyonluktur. Benim hedefim bu. Hocamın da hedefi bu. Futbolcuların da hedefi bu. Bizim hedeften şaşmamızı gerektiren, 1-2 mağlubiyet söz konusu olamaz.”

“Bankalarla yapılan sözleşmelerin düzenlenmesi, revize edilmesi için uğraşıyorum”

“Beni itibarsızlaştırarak, beni yorarak göndermek isteyenler varsa Beşiktaş’a ihanet etmiş olurlar. Varsa akılları, fikirleri ben buradayım. Şayet Beşiktaş’a yararı varsa gelsinler, anlatsınlar. Beşiktaş Başkanı’nı itibarsızlaştırarak bir yere varamazlar. Çok şükür, aklı selim çoğunluk hala yanımda. Ağabeylerime, kardeşlerime, derneklerime ve taraftarıma çok teşekkür ediyorum. Huzurlu olsunlar, rahat olsunlar. Beşiktaş’ı çok güzel günler bekliyor. Bankalarla yapılan sözleşmelerin düzenlenmesi, revize edilmesi için uğraşıyorum. Bir noktaya kadar gelindi. Beşiktaş’ım adına diyorum ki ‘Ben buradayım’. Bankalara verdiğim sözlerden ötürü borçlar tasfiye olana kadar görevime devam edeceğim.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı