Biyografi

Çağtay Kurukalıp

Çağtay Kurukalıp 2021 yılında Fenerbahçe takımı ile sözleşme imzalamıştır. Hakkında ise futbol severler tarafından bir çok sorunun cevabı araştırılıyor. Kısaca futbol kariyeri, oynadığı takımlar, hayatı ve biyografi bilgileri.

Başlıklar

2002 yılının Şubat ayında dünyaya gelen genç futbolcu İstanbul, Gaziosmanpaşa doğumludur. Baba tarafından ise aslen Kastamonu’ludur. Futbol kariyerine Kasımpaşaspor takımı alt yapısında başlamıştır. Ardından 2018 sezonunda Kasımpaşaspor A Takım kadrosuna dahil olmuştur. 5 Ağustos 2021 tarihinde ise 150 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe takımına transfer olmuştur. Türkiye Kupası karşılaşmalarında forma giymiş ancak henüz Süper Lig deneyimi yaşamamıştır.

Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra resmi instagram hesabından şu açıklamada bulunmuştur. “Büyük Fenerbahçe camiasının bir ferdi olma şansına eriştim, çok mutluyum.Transferimde emeği geçen başta başkanımız Sn.Ali Koç’a ve yönetim kuruluna ayrıca her zaman beni destekleyen aileme ve uzun süreden beri kariyerimi planlayan sevgili ağabeyim Erdinç Şehit’e çok teşekkür ederim.”

Boyu 1.72 cm, burcu ise balık’tır. 2021 yılı itibariyle 19 yaşında olan genç futbolcu resmi instagram hesabını @cagtay.37 olarak kullanmaktadır.

Milli Takım Kariyeri:

Türkiye U19
Türkiye U18 (10 maç)
Türkiye U17 (21 maç)
Türkiye U16 (12 maç)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı