Süper Lig

Büyük zafer Avrupa basınında

Hollanda’nın ünlü yayın kuruluşu NOS, haberini “Portakallar, Burak Yılmaz’ın fark yarattığı maçta Türkiye’ye rezil oldu” başlığıyla paylaştı.

Algemeen Dagblad gazetesi manşetinde, “Portakallar, Türkiye’de yenilerek Dünya Kupası elemelerine dramatik bir şekilde başlıyor” ifadelerine yer verdi. Almanya’nın ünlü Kicker dergisi de ay-yıldızlıların unutulmaz zaferini öne çıkardı.

Haberde, “İstanbul’daki Dünya Kupası Eleme maçında sansasyonel bir başlangıç” ifadesi kullanıldı.Burak Yılmaz’ın attığı 3 golle maça damga vurduğu ve Hollanda’nın Türkiye’de kötü bir başlangıç yaptığı dile getirildi.

Fransız spor gazetesi L’Equipe, A Milli Futbol Takımı’nın galibiyetini okuyucularına, “Türkiye, Hollanda’yı Burak Yılmaz’ın hat-trick’i sayesinde yendi” başlığıyla duyurdu.

Gazetenin haberinde, “Lille’de oynayan Burak Yılmaz hat-trick yaptı ve Türkiye’nin Hollanda karşısındaki başarısına büyük katkı sağladı. Türkler, güçlü savunması ve tehlikeli karşı ataklarıyla Hollanda’ya mükemmel bir darbe vurdu” değerlendirmesi yapıldı.

France Football dergisi de “Türkiye, Hollanda’yı cezalandırdı” başlığını kullandı ve millilerin Dünya Kupası elemelerine çok iyi başladığının altını çizdi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı