Beşiktaş

Beşiktaş’a Danimarkalı golcü! Transfer için girişimler başladı

Ajans Beşiktaş – Beşiktaş’ta Michy Batshuayi’nin ayrılığının ardından forvet transferi için çalışmalar başladı. Siyah-beyazlılarda gündeme gelen ilk isim Alexander Sörloth oldu. RB Leipzig’in yüksek talepleri nedeniyle rotasını İngiltere’ye çevirdi. Beşiktaş’ın transfer gündemine Burnley forması giyen Wout Weghorst geldi.

OYUNCU İKNA EDİLEMEDİ

Siyah-beyazlılar, tecrübeli golcü için Championship ekibiyle anlaşma sağladı. Burnley’nin kiralanması konusunda olumlu yaklaştığı Hollandalı golcü henüz ikna edilemedi. Fanatik Gazetesi’nin haberine göre; Beşiktaş’ın transfer gündemine Kasper Dolberg geldi. İşte detaylar…

KİRALAMA FORMÜLÜ

Beşiktaş’ın 24 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için Nice kulübüyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar, Alexander Sörloth ve Wout Weghorst ile görüşmelerine devam ederken, bu üçlü arasından maliyeti en uygun olan ismin Beşiktaş forması giymesinin beklendiği kaydedildi.

20.5 MİLYON EURO ÖDENDİ

Siyah-beyazlıların transfer listesine eklediği Danimarkalı golcü için Nice kulübü 2 sezon önce Ajax’a 20 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Kasper Dolberg’in Fransız ekibiyle olan sözleşmesi 2024’te sona erecek. Beşiktaş’ın transfer gündemindeki 24 yaşındaki santrafor geçtiğimiz sezon 30 müsabakada 7 gol ve 2 asist üretti.

YERLİ HEDEF CENK TOSUN

Beşiktaş’ta öte yandan Cenk Tosun’la da görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Tecrübeli forvetle yapılan pazarlıklarda tarafların belirlediği rakamlar arasındaki farkın henüz erimediği belirtildi. Forvet hattına biri yerli olmakj üzere 2 yeni takviye yapmak isteyen Süper Lig devinin, Cenk Tosun transferini de sıcak tutmaya devam ettiği öğrenildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı