Beşiktaş

Ghezzal: Gomis ile birlikte oynamak isterim

Beşiktaş’ın yıldız ismi Rachid Ghezzal, siyah beyazlıların Antalya kampında yayıncı kuruluş beIN Sports’a açıklamalarda bulundu.

Futbolda iniş ve çıkışların olduğunu belirten Cezayirli oyuncu, “Rakipler, bu sezon geçen seneye göre beni ve bizi daha iyi tanıyorlar. Daha iyi marke ediyorlar. Belki de başka yollar denememiz lazım” ifadelerini kullandı.

Gomis’e niçin “Come to Beşiktaş” mesajı yazdı?

Ghezzal, Bafetimbi Gomis için sosyal medya hesabından yazdığı “Come to Beşiktaş” mesajına da açıklık getirdi.

Tecrübeli oyuncu, “Gomis ile iyi bir arkadaşlığımız var. Lyon’dayken bana çok yardım etti. Onun paylaşımını görünce taraftarın sevdiği sloganı yazdım. Gomis ne yapar, geleceğiyle ilgili nasıl karar verir bilmiyorum; ama beraber oynarken kendimi iyi hissediyordum, denk gelirsek beraber oynamak isterim” dedi.

“Sergen Yalçın’la güzel şeyler yaptık”

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın ayrılığını da değerlendiren Ghezzal, “Geçen sene onunla çok güzel şeyler yaşadık. Bu sene işler istediğimiz gibi gitmedi. Sergen hocanın bizlere verdiği özgürlük duygusu bize çok yardımcı olmuştu” şeklinde konuştu.

“Karaveli, iyi bir iletişime sahip”

Cezayirli yıldız, Önder Karaveli’nin antrenmanlarda farklı şeyler denediğini ve iyi bir iletişime sahip olduğunu kaydetti.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı