Beşiktaş

Beşiktaş için Laidouni iddiası

Ajans Beşiktaş – Ocak ayında orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ta gözler transfere çevrildi. Ön libero takviyesi için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’ın, Tunuslu oyuncu Aissa Laidouni için harekete geçtiği iddia edildi.

BİRÇOK KULÜBÜN HEDEFİNDE

Fransız basınında yer alan habere göre Kara Kartal, Macaristan’ın Ferencvaros takımında forma giyen Laidouni ile ilgileniyor. Haberde, Beşiktaş’ın yanı sıra bazı İngiliz kulüpleri, Celtic ile Wolfsburg‘un da Tunuslu oyuncuyla ilgilendiği bildirildi. Özellikle de kulübü Ferencvaros‘un, 4 milyon Euro’luk tazminat karşılığında Laidouni’yi bırakmaya hazır olduğu ifade edildi.

DEĞERİ 4 MİLYON EURO

Aissa Laidouni’nin güncel piyasa değeri 4 milyon Euro. Laidouni, 28 kez Tunus Milli Takım formasını giyerken, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu 2020 yılında Romen ekibi Voluntari’den Ferencvaros’a transfer oldu. Macar ekibi Laidouni’yi 600 bin Euro karşılığında transfer etti.

TRABZONSPOR’A KARŞI OYNADI

Laidouni kulüp kariyerinde 208 karşılaşmada forma giydi. Tunuslu oyuncu toplamda 19 gol atarken, 22 de asist yaptı. Yıldız orta saha, Fransa’da Angers ve Chambly takımlarının da formasını giydi. Laidouni bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor ‘a karşı 2 maçta da forma giydi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Tunuslu oyuncu, bu sezon Macaristan ekibinde 26 maça çıkıp 2 gol ve 3 asistle oynadı. (Sporx)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı