Beşiktaş

Rangers Rıdvan Yılmaz’ın imzaladığını onayladı

Ajans Beşiktaş – Rangers Futbol Kulübü kendi resmi sitesinden Rıdvan Yılmaz’ın transferini açıkladı:

Rangers Futbol Kulübü bugün Beşiktaş’tan Rıdvan Yılmaz’la 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Sol bek, uluslararası izin ve çalışma izni sürecinin tamamlanmasına bağlı olarak açıklanmayan bir ücret karşılığında Gers’e katılıyor.
21 yaşındaki Yılmaz, daha önce Beşiktaş ile lig şampiyonu olmuş ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üst düzey deneyim kazanmıştır.
Beşiktaş’taki gençlik sisteminin gurur verici bir ürünü olan Yılmaz, geçen yıl Türk milli takımının tam bir parçası haline geldi ve genç uluslararası yaş gruplarının her birinde yer aldı. 
Uluslararası hazırlık maçlarında etkileyici bir performans sergiledikten sonra, geçen yaz UEFA Avrupa Şampiyonası kadrosuna dahil edildi ve o zamandan beri 6 tam uluslararası şampiyonluk kazandı.
Modern, hücum bek, Rangers taraftarları Yılmaz’ın Gio van Bronckhorst’un ilk takım kadrosunu daha da güçlendirmesini dört gözle bekleyebilirler.
 Bugün Rangers’a katılmayı kabul ettikten sonra konuşan Yılmaz, “Rangers büyüklüğünde bir kulübe katılmaktan çok mutluyum ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmayı gerçekten dört gözle bekliyorum.
 “Bu, Avrupa’nın en iyi takımlarından bazılarına karşı rekabet edebileceklerini gösteren bir kulüp ve önümüzde olan zorluklar beni gerçekten heyecanlandırıyor.
 Ben de Rangers taraftarları hakkında çok şey duydum ve onların önünde ilk kez oynamak için sabırsızlanıyorum.”

 Menajer van Bronckhorst sözlerine şöyle devam etti: “Rıdvan’ı kadromuza kattığım için çok mutluyum ve kulübe çok kalite getireceğine inanıyorum.
 “Son birkaç sezonda Beşiktaş’ta gerçekten zorlu ve kazanan bir ortamda gösterdiği gelişimden gerçekten etkilendim.
 “Önümüzdeki günlerde onu antrenmana davet etmeyi ve ilk kez onu çalışırken görmeyi dört gözle bekliyorum.”

 Sportif Direktör Ross Wilson şunları ekledi: “Gio ve ben yüksek potansiyelli ve kaliteli bir sol beke yatırım yapma arzumuzda nettik.
 Şimdi bunu Rıdvan Yılmaz’ın imzasıyla sağlamlaştırdık.  Beşiktaş için gösterdiği üstün performansların ardından tüm Avrupa’nın imrendiği yetenekli genç bir oyuncu.  Türk Milli Takımı’nda ne kadar saygın olduğunu da biliyoruz.
 “Bu, kadromuza katılacak bir başka heyecan verici genç oyuncu ve Rıdvan’ı Rangers’a getirmekten mutluluk duyuyoruz.” 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı