Biyografi

Barış Alper Yılmaz

Barış Alper Yılmaz Ankara Keçiörengücü takımında forma giymektedir. Her geçen gün büyük kulüpler ile transfer dedikoduları sık sık gündeme gelmektedir. Peki genç futbolcu kaç yaşında? aslen nereli? hangi takımlarda forma giydi? Kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

2000 yılının Mayıs ayında dünyaya gelen Alper Yılmaz aslen Rize’lidir. Futbol kariyerine doğup büyüdüğü memleketi Rize’de, Rize Özel İdare Spor takımı ile başlamıştır. Ardından, 23 Aralık 2011 yılında filiz lisansı çıkartılmıştır. 8 Eylül 2017 tarihinde ise Ankara Demirspor takımına transfer olmuş ve profesyonel sözleşme imzalamıştır. 10 Eylül 2020 tarihinde ise Ankara Keçiörengücü takımına transfer olmuştur.

2021 yılında ise Galatasaray ve Beşiktaş takımlarına transfer olacağı yönünde haberler ile gündeme gelmiştir. Barış Alper Yılmaz ayrıca Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı‘nın da formasını giydiği Lille OSC ile de transfer olacağı yönünde haberler ile gündeme gelmiştir. 26 Mart 2021 tarihinde Türkiye U21 Milli takımı kadrosuna dahil olmuştur. Toplam 3 karşılaşmada forma giymiş ve 1 gol atmıştır. İlerleyen süreçte mutlaka Avrupa’da ülkemizi temsil etmeyi hedeflemektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı