Diğer

Baget Yüzük

Baget Yüzük

Son zamanlarda kuyumcu sektöründe en çok ilgiyi gören yüzük modelleri arasında baget yüzük modelleri ilk sıralarda yer aldı. Evlenme teklifleri, özel günler ve tercihen eskimiş pırlantaları baget ile değiştirmek için artık herkes bir yarış içerisinde. Muhakkak her kadının parmağında görüp hayranlıkla baktığınız bu yüzükler son zamanların en trend yüzükleri haline gelmiş durumda.

Baget yüzükler kare, dikdörtgen, damla şekli ve oval şekil gibi pek çok şekilde sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Eski moda tek taş yüzük algısı tamamen baget modası ile ortadan kaldırılmış durumda. Özellikle önemli ve sizler için büyük anlam ifade eden günlerde bu yüzüğü partnerinize hediye etmeniz durumunda olası yoğun bir ilgi alaka görmeniz söz konusudur. Hiçbir kadın baget kategorisine hayır diyemez hale geldi.

 

Baget Yüzük Seçenekleri

2021-2022 sezonuna damga vuran baget yüzük seçenekleri nelerdir? Genellikle kare, dikdörtgen, yuvarlak, oval şekilde kalıpları bulunmaktadır. Saatinize ya da alyansınıza uyum sağlaması için renk seçenekleri de mevcuttur. Beyaz, gümüş, gold ve rose renkleri ile sizlerin beğenisine sunulmuş durumda. Sizler için günümüz en çok satılan modelleri araştırdık ve bulduk. https://www.luxodiamond.com/baget-yuzuk-modelleri Bu sayfadan aradığınız ürünü bulacağınıza eminiz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı