Diğer

Colossal İle Etkili Bakışlara Merhaba

Colossal İle Etkili Bakışlara Merhaba

Maskara kirpiklerin çok daha uzun, kalın, dikkat çekici bir hal alması için kullanılan makyaj malzemesidir. Maskaralarda renklendirmeler bitkisel renklerden meydana gelmektedir. Maskara sayesinde kirpikler tek tek ayrılarak çok daha yoğun görünmeleri sağlanır, kirpikler çok daha hacim alarak takma kirpik havasına girer. Colossal  en iyi maskaralardan biridir. Sadece tek bir kat sürme ile bile farklılık yaratır.

Colossal Maskaranın Yapısı Nasıldır?

Colossal maskara özel bir kıl fırçasına sahiptir bu da kirpiklerin tek tek ayrı hale gelip ayrı ayrı hacim kazanmasını sağlar. Kirpikler asla birbirine yapışmaz, maskarada topaklaşma görüntüleri doğmaz. Fırça sayesinde kirpikler hacimli ve yoğun görüntüsü gün boyunca da kaybetmez.

Colossal maskara içeriğinde kolajen olması kirpiklerin bakımlı ve güçlü olmasını sağlar ve dökülme olasılığını ortadan kaldırır. Bir maskara doğru kullanıldığı zaman alınacak cevap son derece tatmin edici olur. Özel fırçası tüm kirpiklere aynı anda ulaşmayı sağlayabildiğinden tümüne aynı anda pratik bir şekilde uygulanır. Hacimli kirpikler için vazgeçilmezdir. Özellikle yoğun kirpik sevenler için http://wiiy.net/maybellinenewyork/ adresinden satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı