Beşiktaş

Atiba futbola devam etmek istiyor

Beşiktaşlı Atiba Hutchinson, Candaş Tolga Işık’ın sunduğu “Az Önce Konuştum” programında önemli açıklamalarda bulundu.

Yaşına rağmen performansını korumasıyla ilgili gelen soruya cevap veren Kanadalı futbolcu, “Bulunduğum seviyede olmak için çok çalıştım, atletik yapım da buna müsait. Antrenman öncesi ve sonrası yapmam gerekenleri yapıyorum. Maçlardan sonra rejenerasyonumu da yapıyorum. Vücuduma iyi bakıyorum” ifadelerini kullandı.

Futbola devam etmek istediğini söyleyen 37 yaşındaki futbolcu, “1-2 yıl daha oynarım diye düşünüyorum. Sezon sonunda bırakırım gibi bir hissim olsa söylerim ama sadece şu ana odaklıyım. Konsantre olduğum konu bu sezon. Futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlık konusunda Beşiktaş benim için önemli bir yer.” şeklinde konuştu.

Genç futbolculara örnek olmaya çalıştığını dile getiren Atiba, “Bazen altyapıdan çıkıp A takımla idman yapan futbolcular, hep öyle devam edeceğini zannediyorlar. Bu her yerde başımıza gelen bir şey. Orda olmanın gerekliliklerini yapmıyorsanız, işiniz zor. Gençken bu şansı kaybetmemek için çok çalıştım, onlar da öyle yapmalı” dedi.

Türkiye’de en beğendiği oyuncuların Edin Visca ve Abdülkadir Ömür olduğu söyleyen Atiba, en unutamadığı maçlarında 4-3 kazandıkları Trabzonspor maçı ve Liverpool’u eledikleri karşılaşma olduğu açıkladı.

“Beşiktaş benim için her şey.” diyen Atiba Hutchinson, “8 yıldır buradayım, ilk andan itibaren bu aşka düştüm. Heykel konusu benim için büyük bir onur. Bunu yapın demiyorum ama yapılırsa da çok mutlu olurum” diye konuştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı