Biyografi

Ata Berk Karababa

Ata Berk Karababa son dönemde yükselen performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Genç futbolcu hakkında merak edilenler, oynadığı takımlar, futbol kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Ata Berk Karababa futbolcu olarak kariyerine Arabam.com Konyaspor takımında devam etmektedir. Futbol hayatına doğup büyüdüğü şehrin Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden olan Yıldızspor takımı ile başlamıştır. Kulüp tarafından kendisine 30 Ekim 2014 tarihinde lisans çıkarıltılmıştır.

Başarılı performansı ile 11 Eylül 2019 tarihinde ise Arabam.com Konyaspor takımına transferi gerçekleşmiştir.

Ata Berk Karababa aslen Aydın doğumludur.

Ata Berk Karababa 17 yaşındadır. Doğum tarihi 26 Mart 2005, burcu ise koç.

2022 yılında Arabam.com Konyaspor – Beşiktaş U19 karşılaşmasında özellikle Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş‘in de dikkatini çekmeyi başarmıştır. Ayrıca Buğra Yıldırım ve Mehmet Ali Büyüksayar ‘da Şenol Güneş’in dikkatini çeken diğer isimler olmuştur.

Genç futbolcu U19 Lig’inde 7 maçta 5 gol, 1 asist ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Aydın’ın Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerinden Yıldızspor takımında başladığı futbol hayatında Türkiye U17 Milli takım kadrosuna kadar yükselmeyi başarmıştır. Türkiye U17 Milli Takımı’nın 22-25 Nisan tarihleri arasında Malta ile yaptığı hazırlık maçları aday kadrosunda yer almış ve forma giymiştir.

Milli Takım Kariyeri:

Türkiye U17 (1 maç)

Genç futbolcu resmi instagram hesabını @ataberkkarababa ismi ile kullanmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı