Süper Lig

Amasyaspor’da Alpaslan dönemi

17 yıl aradan sonra TFF 3. Lig’e çıkan Amasyaspor, Hasan Basri Kara yönetiminde çıktığı 9 maçta sadece 6 puan topladı. Kara ile yollarını ayıran Amasya temsilcisi, takımın başına Mehmet Erdal Alpaslan’ı getirdi.

Öztürk: “Her şey umduğumuz gibi gitmedi”

İmza töreninde konuşan Amasyaspor Kulübü Başkanı Seyfettin Öztürk, “Bilindiği gibi sezon başında iyi bir takım kurduğumuza inanarak başladık. Ama istediğimiz her şey umduğumuz gibi gitmedi. Dolayısıyla Hasan Hocamızla yollarımızı ayırdık. Hasan hocamıza da bugüne kadar geçen emekleri için teşekkür ediyoruz. Tabi istediğimiz gibi olmadı. İyi niyetlerine rağmen başarıyı yakalayamadık ve yollarımızı ayırdık. Bu süreçte yaptığımız araştırmalarda yaklaşık 30’un üzerinde bize hoca adayları geldi. Araştırmalarımızda takıma en uygun olacağını düşündüğümüz Erdal hocamızla görüştük, anlaştık. İnşallah Amasyaspor’umuz için hayırlı olur. Tüm çabamız Amasyaspor’un başarısı için” dedi.

Alpaslan: “Güzel günlere yelken açacağımızı düşünüyorum”

Amasyaspor’a imza atan Mehmet Erdal Alpaslan ise şunları ifade etti:

“Gerçekten çok mutluyum. Futbol şehri olan Amasya’ya, tabi uzun yıllar takip ettiğimiz, yıllarca amatör kümede kalıp, bu yıl profesyonel lige çıktı. Biraz önce başkanımızın da ifade ettiği gibi belki başlangıç olarak profesyonel ligde güzel bir görüntü veremedi ama sonuçta bu potansiyel, taraftarın, camiası, bütünlüğüyle mutlaka Amasyaspor layık olduğu yere gelecektir. Biz de bu konu ile ilgili bütün bilgi birikimimizi takımın mevcut durumunu yukarı çekmek ve bu yöndeki taraftarımızın coşkusunu da arkamıza alarak, onlarında büyük desteği ile layık olduğu yerlere, güzel günlere yelken açacağımızı düşünüyorum. Kendi ekibimle geldim. Uzun yıllar alt liglerde çalışan tecrübeli bir teknik adam olarak şehirde bulunmaktan, Amasya’da bulunmaktan çok memnunum. Camiası, taraftarı, yönetimi birlik olan bir takım hayaliyle yola çıktık. Ya bismillah Allah bizi mahcup etmesin. İnşallah taraftarımıza da bu komuyla ilgili coşkusunu, heyecanını ve desteğini bekliyoruz.” 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı