Biyografi

Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna Kalaycıoğlu ekran severler tarafından katıldığı Survivor 2021 yarışması ile tanınmıştır. Hakkında ise genellikle aslen nereli? kimdir? boyu, kilosu kaç? voleybol kariyeri gibi bir çok sorunun cevabı merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

1998 yılında dünyaya gelene başarılı voleybolcu Aleyna Kalaycıoğlu aslen Bursa doğumludur. Yalova’da yetişen genç isim, annesi ve babasının ayrılmasından sonra kardeşi ile birlikte yaşantısını İstanbul’da sürdürmüştür. Lise eğitiminin ardından, Dil eğitimi almış sınavlara hazırlanmış ve Amerika’da Uçak Mühendisliği Bölümü’nü kazanmıştır.

10 yılı aşkındır voleybol oynayan Kalaycıoğlu, 3 yıldan fazladır ise Beach Volleyball okul takımında yer almaktadır.

Boyu 1.67 cm, kilosu ise 53’dür. 2021 yılı itibariyle yaşı 23. Resmi instagram hesabını @aleynakalayciogluu olarak kullanan güzel ismin günümüz itibariyle 310bin civarında takipçisi bulunuyor.

Yarışmaya ilk başvurduğunda ilk 6’da yer alan güzel isim, Gönüllüler takımı ile birlikte yarışmaya hak kazanmıştır. Yarışma öncesinde video da yaptığı açıklama da Peşinden gidecek cesaretim vardı, gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor’da taçlandırmaya geldim. açıklaması yapmıştır.Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Aleyna Kalaycıoğlu güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmiştir.

Survivor Yarışmanın gönüllüler takımında Uğurtan Dora, İlayda Şeker, Melis Sezer, Hanzade Ofluoğlu, Duygu Kannıcı, Sıraç Yıldırım, Celal Sarıgül ve Murat Kazgan gibi isimler de yer almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı